![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
asteptam sa il prezinti:D:D:D
ca e foarte frumos:D felicitari de achizitie |
Foarte tare;) da Andrei ti-a luat-o inainte cu prezentarea:-P hai baga niste poze ca deabea astept sa o vad:D
|
14 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX STi - 1/18 AUTOart
O macheta impecabila din toate punctele de vedere. Daca avea sistemul de deschidere/inchidere al capotei ca la masina reala ar fi fost perfecta. Nu am putut sa-i fac poze si la interior din cauza ca lumina este mult prea slaba, urmeaza. In concluzie sunt foarte multumit de macheta si calitatea machetei. Enjoy :evil_laug |
Frumos. Am impresia ca l-am mai vazut pe undeva pe aici :evil_laug
Nici tu nu ai folosit bara aia de sustine capota la poza cu motorul :D Ar merge o figurina Stig langa ea :D |
Superba din toate punctele de vedere si la cat mai multe AA-uri!:D
|
Superb, felicitari, un must have pentru orice Subaru fan. L-ai importat din Bulgaria ?:D
|
Cat de bine poate sa arate acest Subaru Impreza.E bestiala macheta.Trebuie sa mi-o arati candva si mie ca-mi place la nebunie.Acum chiar un Evo IX ar mai trebui langa Impreza;)
|
Quote:
Mi-as lua un Stig daca as gasi, impecabila macheta Andrei :evil_laug Quote:
Quote:
Quote:
|
Mama mia.......piesa de piesa8) foarte misto subaru. chiar si-a meritat banii. :-P
|
:dribble: Cum poate sa arate Subi... :shock: Super!
|
Dap e absolut superb :-D
|
Snow white.....superb !!!!!!!!
|
wow, Radule, dar ai trecut serios pe super-quality, deja 2 AA! :D
sincer sa fiu, cand am intrat si am vazut macheta, si pozele frumoase, eram gata sa zic "superba macheta, felicitari steaua23!" :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Steaua23 este zeul meu in materie de machete... sau poate trebuia sa zic: si al meu. :evil_laug |
senzationala impreza :) ..autoart ..mda ..o duci bine,sa mai bagi cateva atunci in colectie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning