![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
au iesit frumoase farurile man...
bafta |
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
si inca cateva poze. O sa vina schimbate si pozitiile
|
De cat e xenonul, 5000?si cati W? Cred ca e o diferenta enorma fata de vechile lumanari...
|
Ovi, ce cool au iesit farurile :shock: ... Hmm? chiar faine...
|
eu le-as face pozitia rosie :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
si mie :D |
eh, macar nu ti'au indoit'o, si la mine nu e prima oara cand ma viziteaza hotii :))..lasand la o parte off'topicul, golfuletu' tau arata foarte bine, imi place mult de tot, ai grija de el!
|
1 Attachment(s)
da asa e. ce sa ii faci in romania iti e frica sa pui ceva pe masina ca cine stie cand dispar:sad:.
Revenind la masina as vrea sa infoliez si eu semnalizarile si patratu acela dintre ele, proiectoarele urmand a fii desfacute si vopsite in interior. O intrebare as avea merge pusa folie de geamuri? sau trebuie speciala de faruri triple? Stiu ca exista si spray dar nu vreau acea varianta |
nu merge folie de geamuri! este colant de triple special, folia de geamuri cade imediat de pe plasticele alea
|
da am gasit si folie de stopuri/faruri acum sa vad ca am gasit pe ebay niste semnalizari originale fumurii si ochii de pisica la fel. sa vad de ce banii dispun ca vreau sa montez si arcurile cand ajung acasa:D:D
|
Quote:
Ovidiu nu crezi ca s-ar inchide prea mult masina in fata, prea mult negru vreau sa zic.. lasa foliile si pune arcurile alea :D ca si eu le am de 2 luni (mai bine chiar... cred) si nu le-am pus, sper sa reusesc sapt asta ce vine, iar referitor la planurile tale, zic eu ca e ok acum cu proiectoare semnale si ochii de pisica asa , oricum e gustul tau si decizia ta. spor la treaba :p |
ma uitam in poze la lumina farurilor tale si ma gandeam la lumina farurilor mele,diferenta e uriasa,foarte frumos,bafta cu golful pe mai departe :-)
|
da ar fi o chestie sunt frumoase alea fumurii originale, dar financiar vorbind sunt o prostie, mai bine stai in banca ta si pui colant de triple si ai terminat povestea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning