![]() |
re: bmw e36 brown is the new black
Quote:
ps:legat de pretz ti-am dat pm |
Quote:
|
Salut,interesant proiect,luminile albe imi plac mult,sunt putin gelos ca si eu aveam in plan si credeam ca nu a mai facut nimeni:P
Spune-mi,te deranjeaza noaptea lumina aceea alba?sau le dai mai incet?masina cand va fi gata?sunt curios ca o sa iasa CEVA;) spor la treaba |
Quote:
ps:e de lucru ca sa obtzii lumina aia alba la ceasuri:D |
nu lasa rosul ala intre finale la evacuare ca nu da deloc bine :) in rest hai raq cu ea odata ca m-am saturat eu de cand sta :P ce ....vrei sa faca pureci:))
eu credeam ca csl tau are o usoara unflatura sus la porbagaj :) de ceasuri mai bine le faceai rosi decat albul ala :) nus mie unu nu imi place astept produsul final:) |
Quote:
albu o fost optiunea mea imi place ff mult.. masina o sa fie cat de curand ....ma urmeaza vopsitu;) |
1 Attachment(s)
new toys for bimmer:D
dvd player sony ecran tft 7'' |
sincer ecranul ala nu prea e pe placul meu dar important e sa iti placa tie.sunt curios cum o sa dea pe masina
|
1 Attachment(s)
ecranu o sa fie bagat in consola centrala.....
atasez o poza sa iti dai seama unde o sa vina |
aha...m-am gandit eu ca acolo va veni desi nu este cam mare rama ecranului tau?
|
nu delok....intra la perfect acolo...la final dupa ce masina o sa fie vopsita....o sa il pun si ala sus:D
|
motz spune la lume ca ecranul va fi astupat se va vedea doar ecranul nu si ramele
|
Foarte frumoasa pisica rosu asta o prinde bine dar parerea mea (repet este doar parerea mea:D) ar fi ca iar sta mult mai bine cu o bara de m pe spate adica cea cu difuzor dar arata foarte bine si asa bafta in continuare la ce ai vrea sa ii mai faci:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning