![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Mariane hai cu a 2 a :D
|
Quote:
ASEARA M-AM DAT CU DANY "LDC" 2.0 24 IMI DA O MASINA :D 1- A2 ii stau in fata cu jum d masina a 3:| zici ca baga nos:|=)))))))0 acolo intra alea 2 pistonase in plus ;) |
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
daca tu zici ca a ta e prea joasa , asta cum mai e :-) |
Quote:
gandeste-te ca pe dedesubt am o distanta mica;) (o fi ea mare cum spuneti voi) dar eu iau o sticla de 1l sau 2l si nu mai ies de sub masina;) tre sa ma bag sub ea sa le scot :) eu zic ca este suficient ! se vede frumos ,in poza daca nu ma insel este trotineta lui skillzu :D;) dar ar fi prea jos |
Quote:
|
Frumoasa masina, bafta la modificari si in legatura cu catalizatorul , se va simtii imediat diferenta, asa am patit eu cu masina mea, nu aveam ce face si am dat repede catalizatorul jos si nu mi-a venit sa cred ce diferenta era, dar adevaratul castig il vei avea knd modifici cu cap traseul.Multa bafta!
|
Quote:
multumesc de aprecieri :D stiu ca se va simti o diferenta :D ! asta astept !:D diferente ! |
Quote:
|
Quote:
Aia de la Rieger este o replica mono-piece. Asta din poza e aplicatie de circuit din 3 bucati. |
trebuie si mediana inlocuita, cu asta ma ocup, knd vrei sa te ocupi de modificare traseului, da-mi un semn, te pot ajuta fizic, sau doar cu sfaturi.numai bine
|
1 Attachment(s)
Quote:
tot pe mana voastra am sa ma las:D:) dar mai intai sa am banii pentru inmatriculat si dupa asta fac primul lucru;) |
Quote:
se aude ca o calibra :P vb lui skillzu |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning