![]() |
Re:
Quote:
|
:peace:
|
stickere.
stikerele pe cand.? nu se mai aude nimik ? vrem sa avem Crazy Drivers in geam !!
|
Nu se stie pe cand exact ....... oricum un lucru se stie .....Stikerele ,tricourile si numerele se vor imparti la o cursa ..... park stikerele trebuia sa le faca Alex23GAM ... da uitate la topicu cu Stikere .... k mai este un topic facut pe aceeasi tema !!!
|
Noi ne`am gandit la niste parasolare.. Asteptam tel de la tipul care trebuie sa le faca ;)
|
buna idee
|
E buna si ideea cu parasolarele ... dar si stikerele sunt bune ... si avem nevoie de ele ... k nu poti merge pe strada cu parasolaru pe parbriz :lol: ... e buna tare ideea cu parasolarele .... k atunci cand masina sta pe loc , vede toata lumea scris mare CRAZY DRIVERS 8)
|
nu crek se referea la parasolar din ala.... e vb de ala ca un fel de banda care se pune in partea de sus a parbrizului :wink: ca asta :
http://www.maliburacing.com/images/l...windshield.jpg |
Atunci scuzele mele ... nu miam dat seama ... asa e mult mai bine ... da parasolar dinasta mere..
|
as
Eu votez in favoarea parasolarelor
|
Aici nu era vorba sa votam ... dar e o idee ff buna cu parasolarele astea ..... sa vedem la cat ne ajunge ... sar putea sa fie mai scumpe k stikerele .
|
mai aveti rabdare putin... nu a depins de mine... eu am vorbit de 2 saptamani!
sapt asta o sa ma duc iar sa vad ce au facut le-am dat model tot... |
alex tu faci parasolarele. eu fac stikerele.
ANUNTZ IMPORTANA CATRE TOATA LUMEA. SIGLA CRAZY DRIVERS SE VA MODIFICA. SE VOR DA LA VOT 2 SIGLE. EU MAINE SPER SA PUN CA MODEL 2. |
sal
ar fi cazul.. asteptam de mult sa avem crazy Drivers in geam !
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning