![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
e prea tare reflexia..dar tot mi se pare putin gresit parbrizul.. vine prea jos in stanga
|
3 Attachment(s)
Update, am lucrat azi cateva ore...
Attachment 1470496 @ silviun95, stiu care e problema, unghiul liniei de sus al parbrizului cu orizontala este bun, insa linia din stanga am facut-o cam departe si pana se intersecteaza cu cea de sus, aceea ajunge prea jos, sper ca m-am exprimat perceptibil. Attachment 1470519 M-a incurcat putin poza de referinta, probabil m-am si grabit. Si linia plafonului am facut-o cam sus, dar inca n-am hasurat si pot sa sterg. Attachment 1470520 |
1 Attachment(s)
da..si inca ceva :D daca nu te superi
ce mi se mai pare gresit..ultima promit :)) nu stiam cum sa le numesc asa ca am scos in evidenta prin linia rosie..nu mi se par pozitionate bine pe capota |
Frumos frumos , serginio , bravos ! Imi place progresezi repede . Hai fa-l mai repede ... Dar lasa desenatu si invata si tu pentru teze:)))
Glumesc . Bravos oricum , iese misto |
Da, am inclinat si prizele de aer putin cam mult, oricum liniile de-a lungul lor nu sunt paralele cu linia de la far la aripa, pentru ca acestea sunt mai ridicate, analizati poza mai bine, ci cu linia capotei(unde se si afla) dupa cum vedeti. Problema este ca nu ar fi trebuit sa adaug acele prize de aer pentru ca zona in care le-am desenat e foarte mica si probabil m-am cam grabit.
|
Ne mai arati ceva progrese? :bored:
|
Nu prea am timp...
|
1 Attachment(s)
Progres pe ziua de azi:
Attachment 1504428 |
ma frate ....eu unu nu pot decat sa ma minunez:D.....superb ....sporrr...
|
Mersi:D, in seara asta o sa mai fac ce pot si daca am timp desenez maine, daca nu, mai vin cu progrese saptamana viitoare.
|
hai ca iti iese prea frumos..e de pus in rama
sper ca faci si fundalul..e prea tare masina ca s`o lasi intr`un spatiu alb :D |
Mersi pentru aprecieri, inca nu-i gata, deci nu-i de pus in rama... :P Asupra fundalului inca nu m-am hotarat, nu cred ca am timp pentru ca in afara faptului ca trebuie sa termin desenului mai terbuie sa fac inca unul sau doua pana la sfarsitul lunii...
|
1 Attachment(s)
Update minor:
Attachment 1506512 |
Quote:
No offence;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |