![]() |
nu conteaza ca nu ai carnet...forumul e deschis tuturor...atata timp cat postezi in limita bunului simt si alte chestii pe care sunt siur ca le stii... greseli mai facem cu totii...de...suntem oameni....bine ai venit...
|
Bine-ai venit, grasule!
TNos: de comportamentu' lui ma ocup eu :D |
in cazul asta gabi putem sa stam linistiti,cace iese din mana ta,e lucrul lui dumnezeu... :lol:
|
Eeeeh! Nici chiar asa! Al3xius e vecin cu mine si daca ( Doamne fereste ) a calcat stramb, ii indoi coastele :lol:
|
gabi, cand mai pui o statistica?
am trecut deja de2 g baza |
da....pt >2gb ar cam fi cazul
|
Joi, 25 martie 2004
Utilizatorii nostri au scris un numar de 28337 articole Avem 666utilizatori inregistrati Cel mai nou utilizator inregistrat este: guest Dimensiunea bazei de date: 2048.00 MB :shock: :twisted: |
la mai mare !!! :D
´´Avem 666utilizatori inregistrati ´` a dracului lucru :twisted: |
Imi pare rau ca nu am putut intra in top...o sa ma straduiesc :P .Dar la unele probleme nu stiu sa raspund si nu are rost sa imi dau cu parerea.O sa ma straduiesc sa invat multe lucruri dar pentru asta e nevoie de timp.
Felicitari celor care au multe mesaje la activ... P.S: eu mi-am facut user de vreo 3 saptamani...dar cum prind experienta o sa apara si mesajele de la mine :) La mai mare... |
Nu numarul de mesaje te face mai desptet/smecher/etc.
|
dar cum intrii in top? Apropo ... pe cand un nou top?
|
suey
ce conteaza topul?aici nu e concurs de mesaje... aici suntem doar noi shi povestim... |
;)
Hai sa te lamuresc... Topul a fost facut initial pentru a arata care sunt cei mai activi utilizatori de pe site, nu pentru un concurs, ca daca-r fi concurs cu cele mai multe mesaje scrise, mpa ar fi the winner ( btw: ce s-a intamplat cu mpa, ca nu l-am mai vazut pe forum ). Desi avem ~ 700 utilizatori inscrisi sunt 2 aspecte: unul trist si altul fericit. 1. trist: sunt aproape 700 de useri si daca scriu 150 ( in medie ) e bine. 2. fericit: site-ul/forumul are succes printre cei impatimiti ( sau macar curiosi ). Si ca sa vezi Top 10... 29.03.2004 1 catalin rs4 3297 2 tekno 1819 3 Gabi 1448 4 pimp_lex 1042 5 b99sha 939 6 TNos 928 7 mpa 927 8 Hondarul 890 9 B 31 FXN 830 10 ESPinoza 823 |
Nu era vorba de concurs...tekno ma ia :lol: Dar aveam o simpla intrebare: cum au intrat in top.stiu ca nu sunt cel mai activ utilizator si cred ca nici nu o sa fiu (cel mai bun).oricum...multumesc pentru raspunsuri.
|
cand o sa ajungi pe la 900 de mesaje o sa fi in top :P dar cand tu o sa ajugi la 900 espinoza o sa fie la 2000 :P si tot asa , vezi cifrele alea din spatele nickurilor lor alea sunt numerele de mesaje.... so... munceste
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning