Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14797-versus-tare-marca-parerea-bacauanilor.html)

aleks 01-05-07 09:34

Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)

la marcile premium am putea prelungi discutia la infinit, sunt suficient de apropiate ca si caracteristici incat diferentierea s-o faca doar feelingul propriu...

MON-u 29-05-07 20:12

asa e!Doar propia fascinatie si si afinitate pt acea marca te poate convinge!bafta si numai bine!
Nu mai are nimeni de exprimat nici o parere despre marca preferata? aaa...sa nu uit is POET...!!!(un secret, poetii nu scriu decat poezii=versuri!)

Codrin23 01-06-07 10:05

Eu sunt de parere ca japonezele isi cam impart primele locuri. Iar cand vine vorba de tuning la motor, masinile japoneze se preteaza la asta cel mai bine. Am vazut japoneze de 1000, 1500 de cp care ajungeau de la 0-300 km/h in 7.2s. Iar referitor la cerculetze si drift-uri (nush care lauda bmw-urile, ca ar fi fost primele) japoneziii fac drift-uri de prin anii '80. Bafta!

GTRs 11-10-07 00:59

fiecare om are dreptul sa aleaga ce masina ii place.La noi este o moda cu vw,audi,bmw,mercedes,masinile japoneze nu prea ne-au deranjat.Sper ca de acum incolo sa fie mai accesibile pt noi toti si sa dea dovada de siguranta,comfort si viteza...

Spillner 11-10-07 18:31

parerea mea ca japonezele sunt cele mai fiabile d.p.d.v al tuning-ului la motor.Pacat ca inca nu sunt accesibile si pt noi si ca taxele pt ele sunt cam mari dar poate pe viitor....cine stie...sunt un fan inrait toyota supra.

cristi_407 11-10-07 19:11

Cine nu e..Supra cred ca e visul orcarui pasionat de tuning..

Boasa 12-10-07 23:15

Si civicul e .... cum e

Cristy_mat 13-10-07 09:41

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 871693)
mai bine zis BMW a fost BMW,ca acum cam fura curent 8) si o sa ia vreo 2 palme de la Audi..8)

:lol: :lol: :lol: :lol: e o treaba si cu bmw, nush eu unu nu mi-as lua, e moda de'acu

Cristy_mat 13-10-07 09:56

mon pe langa BMW ce masini ai mai condus???(bine astea de''senzatie'' ma refer)ca vb lui cristi407 ne-ai innebunit cu BMW E TOT BMW, parca esti una cu care mai umblu eu, numa pe aia o aud toata ziua vai bmw, bmw.Iti zic ca sunt multe multe masini care lasa in urma bmw, nu o lua naspa dar prea copilaresti sunt astea

Spillner 14-10-07 02:45

BMW-ul este una dintre masinile care sunt performante si usor de achizitionat(oarecum)pt piata noastra dar nu este nici pe departe cea mai cea ...parerea mea.

MON-u 14-10-07 13:49

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1147054)
mon pe langa BMW ce masini ai mai condus???(bine astea de''senzatie'' ma refer)ca vb lui cristi407 ne-ai innebunit cu BMW E TOT BMW, parca esti una cu care mai umblu eu, numa pe aia o aud toata ziua vai bmw, bmw.Iti zic ca sunt multe multe masini care lasa in urma bmw, nu o lua naspa dar prea copilaresti sunt astea

pai...audi a6..2.5tdi 192cp..editie limitata(kit optic Zender)..,alfa 166..2.4jtd 200cp,alfa 156 2.0 jts 150 cp,audi 90 2.3i..150cp,serie 7 3.5i 210 cp,...plus o duzina de 1.9 tdi plictisitoare:lol: adica skode,vw,audi...:lol: :lol:

aleks 14-10-07 15:40

eu ma uit la bmw, si intr-adevar, nu mai e ce a fost odata, pentru ca piata s-a schimbat pentru toata lumea :)
multe greseli din partea stilistilor, in frunte cu chris bangle, traiasca familia lui de vizionar ratat, dar pe partea de motoare stau foarte bine, (chiar daca sunt conservatori pe sistemul transmisie cu lant, motoare in linie, transmisie spate) si (in ciuda evolutiei evidente a audi), nu se situeaza la modele premium sub alte marci ( nu inscriu aici ratari clare cum ar fi seria1, x3 sau seria 7 penultimul model)

Al3xxx 14-10-07 16:13

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1147054)

bine ca ai mers tu cu multe masini de senzatie ... daca omului ii place bmw ul bravo lui ... si aia de care zici tu stie ea ce stie ... :)

geani29 14-10-07 17:01

Părerea mea e că trebuie să fii pasionat ca să-ţi placă o anumită marcă de maşină destul de mult încât să investeşti în ea, deşi eşti conştient că nu-şi scoate banii la o eventuală vânzare:!: Aici mă refer la toţi cei "mici", ciupercile care investesc în dacii, bmw-uri mai vechi, opeluri şi ... oltcituri:lol:
Şoferi sunt mai mulţi, dar pasionaţi.... mai puţini.
Consider că ăsta-i rolul acestui forum, de a aduna pasionaţii de maşini şi nu doar şoferii cu maşini scumpe.
Şi cine e pasionat... se ştie;) :rolleyes2

Bmw_Rulllzzz 15-10-07 09:21

mdea....bmw-ul e tot bmw :lol: a fost ceva tare, si inca mai este. intr-adevar sunt masini cu mai mult potential, dar asta nu inseamna ca este devansat de logan sau alte marci fantoma copii ale unor marci de renume. nu dau nume dar se stiu destul de bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:25.

- Copyright 2026 4Tuning