![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - B 01 UXD
slabe sanse sa se potriveasca acele chiulase la oltcit, iar daca , printr-o minune s-a potrivi, instalatia de injectie o sa fie neavantajoasa, pt ca am inteles ca este de pe un motor de 2.2 litri, iar motorul de oltcit are 1.3...deci consum de benzina cacalau...
|
e grele ce vrei tu sa faci dar nu imposibil . tre sa te apuci serios de munca. scuze de offtopic
|
Hai omule cu itp ala odata sa ne plimbam si noi cu ea:rolleyes2
|
Quote:
|
Vreau sa aud un muscle car:lol:
|
inseamna ca bujiile de la mine isi fac treaba cum trebuie...
|
vezi ca zi a venit unu cu un matiz B 53 SEL care era parcat in fata ta a tras un sut in nr dp fata si un scuipat pe parbriz. tovarasi de-ai tai?
|
Eu eram cu matziul:lol:
Cel care a dat cu piciorul si a scupat masina era chiar proprietarul:lol::lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
vand ceasu de presiune ulei(stanga),raid hp, fara sonda, 60 lei negociabil
|
ce mai e nou cu micuta?lipseste de cv vreme de la locul unde o vedeam de obicei
|
te-am vazut saptamana trecuta prin real , masinuta statea lenesa langa a mea :) arata super mie unu asa imi place chiar si cu chitu crapat , jantele sunt super :)
|
avem noutati:) dupa 2 saptamani de chin masina are in sfarsit itp.....adica poate sa circule Legal:D...urmeaza sa ii pun farurile la loc si sa pun niste treburi la punct, sondele la ceasuri ulei in cutie, alt ulei in motor, niste reglaje pe la frane, pe la culbutori pe colo pe colo si mai vedem....
|
In sfarsit dupa 3 luni de cand ai adus masina are si ea ITP.Si poate faci ceva cu telefonu ala si raspunzi!:-)
|
felicitari :D
era bine de stiut si care sunt motivele pentru care ar fi fost respinse(afar de jante si noxe) ca sa stii sigur ce trebuie remediat.... :P |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning