![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Quote:
|
la asa ma masina trebuie numaru sa fie mai ciudat :D , am obs azi in orash un SUBARU IMPREZA WRX STI cu nr de PH . o sa pun poze
|
10 Attachment(s)
Dupa cum am promis: SUBARU IMPREZA WRX STI , MERCEDES S500 , un GOLF3 CABRIO , si ARO`ul
|
7 Attachment(s)
Alte poze care nu au incaput in primul post :D
|
revin mai inkolo si yo cu cateva poze de la meetingu deaseara :):):)
|
eu am vazut un dodge dar nu gasesc nicaieri poze cu el....nu am mai vazul altul nici in oradea nici pe net:(....nici makar pe pagina oficiala a dodge....rupe tot masina aia....cred ca dak nu ii cea mai scumpa din oras macar e printre primele 3....parerea mea
|
aaaaa ... ma bag si eu p-aci prin zeama ... de S-classe asta nou nu zice nimeni nimic ? si de primul ce a aparut in oras ? Negru ... S500 benzinar ... 382 de cai ... ? eh ... pretul lui nu e chiar asa mic incat sa nu fie remarcat ... e a lui Rusu si pe langa asta mai este unu visiniu e a celor doi gemeni ... cred ca sunt demne de luat in calcul nu ? ;)
|
fa niste poze, sa vedem si noi despre ce este vorba. salut
|
Golfu 3 Portocaliu Cabrio L-am vazut in piata de masini in arad parca era de vanzare...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cel a lui beniamin ... s500 a celor 2 gemeni ... s320 cdi ... shi cel cu nr.de america s550 ... |
defapt nu ii Rusu ci ii Rus , patronul de la SELINA , cat despre cel visiniu NO COMMENT ;)) prietenii stiu de ce :)
|
Quote:
|
si eu cred ca stiu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning