![]() |
Re: How about piercing?
...valeu...cred k dupa astea spuse,rata celor care vor sa-si puna pierce in limba,scade dramatic...:) :) :)cu mine in frunte...
|
care ii partea care te afecteaza cel mai mult ?
sa nu potzi vorbi 3 zile ? sau nu iti place supa ? :lol: :lol: :lol: |
moama...sa nu vb je 3!!!!! zileeeeee????si daca era vb numai de una...darmite 3?????imposibil!!!:) :) :)
|
1 Attachment(s)
am pus poza cu traba din limba :lol: api este un mic secret acolo sa nu te doara limba 8) sa luati calmante vreo cateva zile da de mancat tot asa greu o sa fie cel mai indicat e sa mancati supa si chesti de astea ce nu trebe mestecat mult :-P
|
trixi ... oare nu este cineva care s-ar bucura pt umpic de liniste ... de cam 3 zile ? :lol:
|
leyza...grats!
spark:poate iti vine greu sa crezi,dar nu...ideea e k vb zilnic cu multi oameni...:)...deci ma tin tare p pozitii,no pierce for me!!! :) :) |
aham bine faci ..
no pierce in limba ... da` in alte locuri nu te tenteza ? spranceana ... buric ... and so on ? |
...la buric..:) isi mai smk...am lantisor p talie...;)...iar la sprinceana...ce sa zic...totusi am 30 d ani,desi nimeni,cine ma cunoaste nu s-ar mira...:) :)daar d o vreme buna ma tenteaza un tatuaj,mic...si nu e imposibil k sa ma bag k fina-mea se ocupa exact cu de-astea...asa ca incurajari pls...:)
|
ye ye ... :)
si eu mai demult am vrut pierce si in spranceana ... si un tatuaj fain cu un scorpion pe gamba .... dar pana la urma am renuntat la ideile astea tovarasa are pierce in nas ... |
am o prob cu un dragon...mic,si neaparat colorat!!!;)
|
eh` .. dragon ...
da` de un devil mic si simpatic ? ce ai zice |
trixi daca nu-s prea ...hmm cum spuneti voi nesi... arata si u o poza :D nu de alta dar is curios mai ales ca ai zis ca la 30 de ani nu ar zice nimeni nik....
ps: sa nu-mi zica nimeni ca "CURIOSII MOR REPEDE" sau alte expresii :) :) |
curiosii mor repede .... da` mor fericitzi .. :lol: ;)
|
...su nesimtirea nu prea am treaba,k traiesc intre soferi:D ,dar poza nexam,k ma ia mama dreq daca Psycho se apuca de analizat...:oops:
...si dragon va fi,k isi dragon d foc dupa zodiazul chinezesc...si chiar ma reprezinta...;) |
......pai si ce poa sa gaseasca dak analizeaza ....? :lol:.....eu zik k isi clateste si el ochii
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning