![]() |
Re: Fiat Bravo
care stiti siteuri din italia gen autovit?? pls am mare nevoie
|
dezmembrez fiat bravo 1.2 16v. astept cereri
|
Quote:
1. Carcasa filtru aer = cat ar costa ? dupa care mai vedem... Multam ! |
sal la toata lumea . mai intai de toate vreau sa va spun ca sunt nou pe forum si am ramas placut surprins de cat de multi fani se bucura marca fiat . la masini nu ma prea pricep dar cu ajutorul prietenilor am rezolvat o problema care m-a framantat timp de vreo luna . aveam bani sa imi cumpar o masina noua, bine inteles sa nu va imaginati acum ca imi doream cine stie ce masina de fite, ci o masina sa arate cat de cat bine. si pana la urma am facuto, si ce credeti ca am luat cu ozi in urma ? Noul Fiat Bravo propulsoare Multijet (1.9 120 CP ) Dimensiunile masinii sunt de: 434 cm lungime, 179 cm latime, 149 cm inaltime si un ampatament de 260 cm, iar portbagajul de 400 litri. in aceasta situatie vreau sa aflu si ceva pareri de la voi legate de motorizare , fiabilitate etc pentru ca de cum arata la exterior , interior si echipare nu va mai intreb arata belea masina.
sa auzim si de mai bine. |
Quote:
sa inteleg ca modelul 2007 ? de unde l-ai luat ? cat ai dat cu toate taxele pe el ? cum te intelegi cu el pana acum ? consum ? baga detalii ! |
L-am luat direct din Showrooms fiat constanta . deocamdata detalii la cum se comporta si cum ma impac cu el sau legat de consum nu va pot da decat ce spune fabricantul pentru ca il ridic maine( deja m-a sunat si mia comfirmat ca il pot ridica ) deoarece spunea fata de la vanzari ca trebuie vamuit (in romania se lanseaza deabia saptamana viitoare) si nu poate sa il dea fara vama platita. dar promit ca am sa revin cu detalii. cat despre pret ce sa va spun 17 440 euro toate taxele incluse + 500 taxa de prima inmatriculare.
|
1 Attachment(s)
asta este cel care iau facut italienii lansarea in ianuarie la roma . al meu este de culoare galben mustar spre kaki o culoare bestiala. mie unul imi place indiferent de opinii
|
Mi-am luat si eu de aproape 2 luni un Fiat Bravo 1,6, 16 v, 2001, 90000 km. Sincer mi-a placut designul si mai ales ca nu costa prea mult. Acum sunt innebunit dupa el. Am facut 5000 de Km in 2 luni. Ca sa fiu sigur ca n-o sa am probleme l-am dus la service la FIAT, in Rm. VAlcea unde am schimbat distributia, filtre ulei, aer, polen, uleiul motor, servo, lichid frana, placute frana, freon, becuri, etc. Toti amicii mei cu Golfuri si alte masini au ramas blocati cat m-a costat totul . Pana in 1200 RON cu verificare si manopera cu tot. Asta la reprezentanta Auto Calabria Rm. Valcea. Acum am insa alta problema. Vreau sa-i pun huse noi si nu pot sa-i dau jos tetierele fata care au un buton de reglare pe lateral dar nu ies din pozitia lor. Stie careva care este secretul? Sau asa au fost proiectate?:-P Stiu, e de ras......:-P
Ps. Am vazut si noul bravo la reprezentanta. E superb. Dar e din alta epoca. Cred ca ar trebui deschis un forum nou cu noul Bravo. |
@stalker sa-l stapanesti sanatos ! ma bucur sa aud de oameni care ies in castig (adica nu platesc foarte mult) la service! adica nu e vorba numai de fiat, ci de majoritatea marcilor care percep preturi foarte mari atat la piese cat si la manopera! de unde ai luat masinuta ? cat ai dat pe ea ?
@costi8 te asteptam cu poze ! in special interior ! sa nu ne ti prea mult in suspans :D |
astazi o ridic si promit ca urc foto
|
3 Attachment(s)
Quote:
Totusi revin cu obsesia mea..Cum se scot tetierele faţă?:?: :?: :?: :???: |
@stalker superb! ii sta foarte bine cu "incaltarile" astea! iar despre service... foarte tare frate :) adica super avantajos
|
Proaspat Posesor De Fiat Brava Din 98 Motor 1,4 12v
|
@ionutzmi s-o stapanesti sanatos!
Quote:
|
1 Attachment(s)
da super incintat ....
vam atasat o poza cu ea >>> |