![]() |
Re: Freehand Design Usergroup
cum intru si eu in freehand design grup?
|
Mai baieti, de usergroup se ocupa LKS, care nu cred k mai este interesat; deci pana nu va fi desemnat altcineva care sa se ocupe de grup, topic closed !
|
Pai hai să găsim o soluţie, ai vreo propunere, o variantă alternativă?
Nu îngropam topicul pentru că un om n-are timp să se ocupe de treabă... |
solutia e simpla... il inlocuiti pe lks cu altcineva, cineva bun la freehand si care frecventeaza des foruml
|
Evoluzione sau Ace Axel....eu sunt prea nou :D !
|
si eu il propun tot pe evo(care acum probabil ne injura ca postam aiurea:lol:)
omu e in permanenta on si chiar se implica ;) |
Nu va injur, stai linistit :) Seful Aleks a pus o intrebare, ii raspundem.
Eu nu pot decat sa va multumesc pe voi doi pentru incredere. Ce zic eu ca ar fi bine, sa nu fie responsabil un singur om, sa fie doi oameni... Eu va propun useri precum Ace Axel (multumire pentru implicarea lui de atata timp), radu.3 sau alt user care sa fie prezent si implicat pe forum ;) |
Quote:
Tu si radu voi intrati zilnic pe forum si va implicati (sfaturi,critici etc.) poate mai sunt si altii,dar de voi 2 stiu sigur :D |
Da da ! Merg pe aceeasi idee cu skyZZo. Vorbind foarte serios acum Evo este necesar sa fie cineva care sa se ocupe si de noi desenatorii. Asa cum ziceam apartenenta la usergroup chiar conteaza pentru ca vezi ca esti acceptat de oameni cu aceeasi pasiune pentru desen ca si tine , care inteleg ce faci tu pe foaie , care iti pot comenta lucrarile si care te pot ajuta cu sfaturi si iti pot arata clar ce , unde , cum ai gresit si cum poti indrepta greselile ( lucruri pe care tu , ca desenator , nu le vezi la fel ca unul neimplicat in desenul ala ). Tu , Evo , si Ace Axel am vazut ca sunteti foarte activi pe forum si de aceea prounerile si alegerea mea sunteti voi. Haideti sa rezolvam problema asta odata si-odata !
|
Subscriu.Evo si Ace sa se ocupe de partea aceasta a forumuli.Asta daca doresc si ei desigur
|
evo sau ace axel....asta spuneam si eu...si sper ca de data asta sa nu fie reguli asa strice pentru aderarea la grup...
|
Quote:
Spor la desenat in continuare ! |
Quote:
|
da frate...dar inaintee se cereau reguli stricte...si adevarul e ca nici lks nu era perfect...
|
Daca tot sustii chestia cu regulile stricte ia enumera cateva sa stim si noi ce reguli sticte erau..de esti tu asa ofensat din cauza lor..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning