![]() |
Re: IS - 05 - AGA
mare problema cu itp asta .. dupa ce iei itp ai putea sa schimbi jentile [cred ca am scris bine] .. pune ceva cu un J mai mare pe spate .. ca vad ca i-ai facut niste aripi .. o folie pe geamuri .. si in rest e ok . imi place ca e ingrijita . bafta cu proiectu
|
1 Attachment(s)
Rabdare ... :D momentan e bn asa .. am sa incerc sa imi strang piesele pt a 2-a suspensie ( telescoape + arcuri ) sa o pun p burta :D .. iar in privinta jantelor am sa imi fac p spate un 7 J sper ,dar mai dureaza ;)
|
aa si inca ceva ce nu prea da bine .. parerea mea .. grila .. ai putea pune una simpla :D ..
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
JALE cu J mare ... :D
astia d la ITP imi fac masina mai urat decat arata :lol: ... Deci : - Schimba capota fata - oprureaza fazelele; - Punei lumini la numar in spate - chiar daca aveam leduri tot a insistat ; - Schimba rulmentul stanga fata + furtunul d la etrier tot stanga - SCHIMBATE ;) - Punei aparatori noroi :x ; - Regleaza franele p spate :!: cam asa se prezinta revenirea mea la ITP :lol: ... dar akm mai nou am si servo spart ... iar revenirea e programata p vineri .. sper sa o pot gasi si schimba pana vineri sa fie gata :D P.S. - am sa fac poze cu capota stok POZE :arrow::arrow::arrow: |
Sunt nenorocit de drastici aia de la voi :|, cum frate aparatori de noroi...si sa te puna sa dai capota jos..de parca afecteaza cu ceva.
|
frate astia isi bat joc de tine. alta explicatie nu vad.... cica aparatori de noroi :lol: . eu am fost la RAR cu prelungirea pe care o am la capota si nu au zis nimic si pe tine te intoarce de la ITP pentru lipsa de aparatori noroi.... jale...
|
4 Attachment(s)
Asa cred si eu .. asta e .. akm sa trec k le scot eu dupa ...
|
de pasajele de pe spate nu ti-a spus nimik??sau ca ai sudat tabla in locul la numar si rezervor?,ti-a spus de aparatori de noroi,astia chiar isi bat joc de tine
|
asta e .. oricum dupa c iau ITP dau jos luminile d p spate ; aparatorile d noroi si ii schimb capota automat :D ...
astazi am schimbat servo k s'a spart ... imi murea motorul cand puneam frana .. maine ramane sa mai reglez franele si gata pt vineri .. ;) k at m'au chemat |
Bafta pentru vineri ;).
|
oo ... hai cu itp :D . bafta pt vineri :)
|
Ce pot s'a zic ... ITP valabil 01.10.2010 - 01.10.2012
:peace::peace::peace::peace::peace: Ne vedem p strazi !!! |
Felicitari :D, sincer ma bucur.
|
Felicitari pt ITP` si bafta in continuare`
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning