![]() |
Re: Peugeot 206 - The Story Begins
Si ce daca, e mai misto! SI SFW a zis ca e mai faina a lui dar a zis ca nu vrea sa iti zica..Pana la urma cand iti vin jantele..Alea sunt eu curios sa vad
|
Bine Cristi daca zici tu :lol: :lol: :lol: :lol:
|
e superba masinutza...chiar imi place ! tine-o tot asa !
|
andrei tot cu buburuzele te joci:)
sal frate ce mai e nou |
Ce sa mai fie... vezi prin poze ce mai e nou si ce o sa mai fie :)
|
cand iese de la vopsit?!
|
Mai e un pic... pana o bag la vopsit :) can iese service-ul decide :)
|
jale asta cu service-ul...
cel putin las bacau, clar e jale... |
Arata super masina, Andrei. Am fost la un majorat,si sincer sa fiu am cautat un mic defect la ea dar nu am gasit :D Bafta in continuare!
|
O fii 206-le o masina "tunabila", dar tot o masina de femei ramane.Sper totusi sa nu te plictisesti in curand de ea si sa o vinzi.E clar ca ai investit in ea pasiune si bani.Arata pe masura pasiunii tale.Good job!
|
Wahaha :lol: Discutia asta cu 206le ca e o masina de femei am avut-o cu mai multe persoane. Si la intrebarea "DE CE?", toata lumea a raspuns pt ca este o masina mica :D Eu sincer consider ca o masina mica, este o masina contruita pentru oras ;) Si ca sa o luam pe alta parte, cel putin in Bacau vad mult mai multe femei la volanul unui XC90, un Touareg, Seria 5. etc. Inseamna ca astea sunt masini de femei? :rolleyes2 ;)
|
Quote:
Da, cam asa e ... sunt la moda printre femei masinile mari ... stiu si in Iasi ca sunt 2 H2-uri conduse de femei ... si nu de vreo domnisoara ceva ... o doamna. 206 e o masina ... si atat. :D E unisex :lol: |
Ciao!Andrei tu cum ti-ai comandat angel-eyes?prin pitstop?k eu am un 307CC si vreau sa ii pun si eu si astia mi-au zis k s-ar putea sa ajunga in tara si in 6 luni!!!, k cica astia de la FK nu le comunica date de livrare.Eu sunt din Oradea si nu stiu cum as putea sa fac rost de ele mai repede.Ai sau aveti vreo idee??merci anticipat
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning