Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Peugeot (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot.html)
-   -   Peugeot 206 (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/14117-peugeot-206-a.html)

cristi_407 27-05-06 12:19

Re: Peugeot 206 - The Story Begins

Si ce daca, e mai misto! SI SFW a zis ca e mai faina a lui dar a zis ca nu vrea sa iti zica..Pana la urma cand iti vin jantele..Alea sunt eu curios sa vad

Andr3i 27-05-06 12:46

Bine Cristi daca zici tu :lol: :lol: :lol: :lol:

Bik3rBoy 28-05-06 00:29

e superba masinutza...chiar imi place ! tine-o tot asa !

bc_04_aju 31-05-06 17:06

andrei tot cu buburuzele te joci:)
sal frate ce mai e nou

Andr3i 31-05-06 17:37

Ce sa mai fie... vezi prin poze ce mai e nou si ce o sa mai fie :)

mihai88 02-06-06 10:49

cand iese de la vopsit?!

Andr3i 02-06-06 10:58

Mai e un pic... pana o bag la vopsit :) can iese service-ul decide :)

aleks 03-06-06 20:33

jale asta cu service-ul...
cel putin las bacau, clar e jale...

VWlad 03-06-06 22:49

Arata super masina, Andrei. Am fost la un majorat,si sincer sa fiu am cautat un mic defect la ea dar nu am gasit :D Bafta in continuare!

RaZv 09-06-06 04:12

O fii 206-le o masina "tunabila", dar tot o masina de femei ramane.Sper totusi sa nu te plictisesti in curand de ea si sa o vinzi.E clar ca ai investit in ea pasiune si bani.Arata pe masura pasiunii tale.Good job!

Andr3i 09-06-06 10:18

Wahaha :lol: Discutia asta cu 206le ca e o masina de femei am avut-o cu mai multe persoane. Si la intrebarea "DE CE?", toata lumea a raspuns pt ca este o masina mica :D Eu sincer consider ca o masina mica, este o masina contruita pentru oras ;) Si ca sa o luam pe alta parte, cel putin in Bacau vad mult mai multe femei la volanul unui XC90, un Touareg, Seria 5. etc. Inseamna ca astea sunt masini de femei? :rolleyes2 ;)

SFW 09-06-06 11:57

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Wahaha :lol: Discutia asta cu 206le ca e o masina de femei am avut-o cu mai multe persoane. Si la intrebarea "DE CE?", toata lumea a raspuns pt ca este o masina mica :D Eu sincer consider ca o masina mica, este o masina contruita pentru oras ;) Si ca sa o luam pe alta parte, cel putin in Bacau vad mult mai multe femei la volanul unui XC90, un Touareg, Seria 5. etc. Inseamna ca astea sunt masini de femei? :rolleyes2 ;)

Da, cam asa e ... sunt la moda printre femei masinile mari ... stiu si in Iasi ca sunt 2 H2-uri conduse de femei ... si nu de vreo domnisoara ceva ... o doamna.

206 e o masina ... si atat. :D E unisex :lol:

bpipifs 12-06-06 15:53

Ciao!Andrei tu cum ti-ai comandat angel-eyes?prin pitstop?k eu am un 307CC si vreau sa ii pun si eu si astia mi-au zis k s-ar putea sa ajunga in tara si in 6 luni!!!, k cica astia de la FK nu le comunica date de livrare.Eu sunt din Oradea si nu stiu cum as putea sa fac rost de ele mai repede.Ai sau aveti vreo idee??merci anticipat

Andr3i 12-06-06 22:05

Quote:

Originally Posted by bpipifs
Ciao!Andrei tu cum ti-ai comandat angel-eyes?prin pitstop?k eu am un 307CC si vreau sa ii pun si eu si astia mi-au zis k s-ar putea sa ajunga in tara si in 6 luni!!!, k cica astia de la FK nu le comunica date de livrare.Eu sunt din Oradea si nu stiu cum as putea sa fac rost de ele mai repede.Ai sau aveti vreo idee??merci anticipat

Majoritatea firmelor de tuning importa produse FK. Acum cine ti-a spus de FK ca nu sunt seriosi cand e vorba de livrare are dreptate. Si eu mi-am asteptat stopurile si farurile cam 2 luni, daca nu si mai mult.

RaZv 13-06-06 00:41

Quote:

Originally Posted by Andr3i

Pai depinde pe cine ai intrebat "de ce":-) . Eu ti-as raspunde ca 206-le nu e considerat o masina pt femei in primul rand din cauza dimensiunilor reduse, ci mai degraba faptului ca asa a fost supusa politicii corporatiei "Peugeot".Fiecare tip de masina e dedicat unui anumit segment de cumparatori.Nu are nimeni nicio vina ca segmentul de piata ai 206 sunt majoritatea femei.Nu trebuie sa te simti ofensat de ce am afirmat eu.Nu am nicio rautate la adresa ta sau a masinii tale...kiar ti-am zis ca ai facut o treaba buna.

All times are GMT +2. The time now is 11:35.

- Copyright 2026 4Tuning