![]() |
Re: Concurs
Vezi aici
|
3 Attachment(s)
@ cozmin23 : Daca faci cum ti-a spus D0ryN o sa se vada ca la mine.
Si masina mea din NFS Pro Street :D |
sa inteleg ca pollu se face abia poimaine(miercuri)??
|
Ar fi bine sa se faca maine seara
@cozmin23: Ai voie sa pui doar 4 poze cu masina. Si dai incearca sa editezi postul ca nu ai atasat cum trebuie imaginile. |
4 Attachment(s)
mai incerc odata....
Attachment 1269914Attachment 1269915 Attachment 1269916Attachment 1269917 sper sa mearga acum |
bai, asta nu este messenger din cate stiu eu . . . iar in legatura cu concursul: daca nu stiti cum sta treaba cititi regulile si nu mai puneti intrebari stupide.
Pozele trebuie sa fie in numar de 4, nu mai multe, nu mai putine ! Daca nu ati observat, masina a fost data de oltcit prin intermediul lui skyzzo saptamana trecuta miercuri iar concursul tine o saptamana. Daca maine nu se va mai anunta nimeni vom face pollul, daca . . . Maine voi posta si eu masina, sper . . . asa ca luati-o mai usor ca nu este nici o graba. |
daca am postat mai multe.. se pot selecta doar 4 din ele? sau le selectez eu si fac inca un post ?
|
4 Attachment(s)
R32 :!::?::!:
|
mai urmeaza a mea si a lui oltcit asa ca sa nu va grabiti cu pollul ala ;)
|
|
de ce nu incarci pozele pe hostul forumului ??? asa sunt mult prea mari si nici macar nu le-ai uploadat bine ....
|
Ca sa strice aspectul topicului...
|
Daca nu le redimensioneaza sa stearga cineva pozele ca arata ca naiba pagina asta!Abia astept pollu de maine !Bafta tuturor!Cel mai bun sa castige;)
|
8 Attachment(s)
oltcit
si cu sunsemnatu' |
Asteptam rezultatele si noua masina care trebuie modificata
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning