![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
Quote:
nu serios 20 de kg :rolleyes2 nici 8 dar nici 20 |
In primul rand masina are 1080kile in talon,daca scoti roata +panouri plasticarae,tetiere capul de la schimbator si alte furtune nu cred ca castigi maxim 20 kile... dar sa presupunem
Cat despre caii putere el are 80 pt. ca e motorul SOHC din fabrica si pana nu ajungi la dyno test nu poti spune ca are 110 cai iar dupa calculele de mai sus sunt destul de sceptic,interesanta e faza cu axa si pistoanele cat de modificate sunt...dar deja o dau spre OFF-TOPIC viteza maxima cu cieloul meu este de 190km/h la 4800rpm cu fosta SuperNova aveam la 180 46oorpm si la 5000rpm nu scria pe bord 200 dar atat dadea sa arate(eram in vale intr-adevar) |
mai motorul produce 80-85 de CP dar la roata sunt mai putin cu vreo 10% asta am vazut-o la TV la o emisiune...iar viteza pe bord este cu 10-15 Km mai mare decat la roata....oricum totusi eu cred ca cielo ajunge la 180 reali...asa cred....e de ajuns pt drumurile de la noi din tara....ca de la 150 in sus mori draq dak dai cu ea si se alege prafu si de masina....Eu am gasit pe o pagina un Cielo tunarit din toate punctele de vedere si avea afisat si Dyno test...avea 130Cp si viteza pe care o prinsese era de 230KM....pacat ca numai stiu pagina ca sa va convingeti....Stiu doar ca masina era cu numere de koreea.....akm sa nu ma luati la injuraruri.....oricum o masina dak e intretinuta cum terbuie poate sa functioneze klumea si dupa 300.000Km...asta am vazut-o(pe o skoda octavia din 2001...si mergea cu 180km fara probleme) dar masina avea toate verificarile la zi....iar orice piesa care se uza era schimbata...si folosea mereu lubrifianti in amestec cu uleiul.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cielo chiar merge 200.si o roata de cielo are aproape 20 de kg,nu 5 kg cum zic unii.mi-as dori si eu sa am la masina roti de 5 kg fiecare.eu am pe logan jante wolf race pe 17,cu cauciucuri 205/50 si are 16,5 kg o roata.o roata normala de logan are 17 kg.oare sa fie cielo atat de smecher incat sa aiba o roata 5 kg?un OZ SUPERLEGERRA are 8 kg doar janta,si cu tot cu cauciuc are vreo 14 kg.si sunt cam cele mai destepte jante de serie care se vand pe la noi.
|
intrebati-l pe sebastian sau pe SEI cate kg are cielo evo1 al lor si apoi spuneti ca ala al baiatului nu poate sa aiba 800kg.
|
usurat putin si lasat mai jos din amortizoare,cielo 16 v merge 200,daca ai drum drept,ii intinzi cablul de acceleratie,si esti dupa revizie,adica filtre schimbate,ulei schimbat si eventual injectoare curatate.fara cipuri sau alte modificari.
|
cielo merge 230 lejer cand se plafoneaza intr-a 5-a
am vazut un filmulet facut de un neamt si l-o plafonat in fiecare treapta sa se vada calumea acu era blocat de aoclo unde resetezi kilomatraju sau ala cu sutele de metrii si masina mai merge se vedea cum urca turometrul nu stiu de ce nu-l pot urca pe net nici poze nu ma lasa :( |
Quote:
|
era pe retea un filmulet de vreo 15 minute
pe-o sosea dreapta....si i-o dat 1 apoi 2 s-o plafonat 3 plafonat 4 plafonat 5 plafonat si acu era lipit de ala de resetare a kilomatrajului.. apoi poate ca n-o mere...da masina aia mergea tre sa caut din nou pe retea filmu si-l postez daca pot.... poate ca-i fura kilometraju... sau si-o modificat tura la ac, sau chiar avea ceva sub capota omu |
Cand o sa te trezesti din visul asta frumos sa vii sa ne dam sa vezi ce poate un cielo cu modificarile alea care le-ai spus tu acolo. Cielo korean are 78 cp, nu 86. Filtrul ala conic in cel mai bun caz (in care l-ai montat cum trebuie) iti trage la fel ca inainte. Sunt convins ca inca ai jantele de 13 cu cauciucuri de 175. Stiu destui din astia ca tine.
|
imi cunosti masina de esti asa de sigur de ce spui ?
cum ai dedus ca am 175 pe 13? ar trebuii sa vi sa ne intalnim sa-ti arat talonu sa vezi si tu cati cai are un cielo korean, produs in koreea, adus de aoclo pe comanda speciala pentru tine si restu care nu cred ca in talon are 86 de cai. cand gasesc filmu cu ala il pun pe net sa se convinga lumea n-am spus ca are cat o avut in fabrica masina, cert ii ca-i cielo, si merge urat de tot |
ma Kent8 hai ca iti raspund eu:
pe un alt topic ai adresat o intrebare care incepea asa """""hai sa te intreb ceva , asa pe langa momentan am 175/70/13""""" la topic la EMM, a doua varianta este ca MODELUL de Cielo coreean a avut roti pe 13 fix cu dimensiunea specificata mai sus de tine". MOTORUL de 86 de CP este CEL DOHC 16V, care nu este pe masina ta, tu avand OHC asa ca nu mai contiuna aceasta discutie aiurea .... las-o asa si gata. |
Degeaba va agitati atat...chiar daca motorul ar duce peste 200 nu il ajuta cutia!!!
Cat despre plafonarea vitezelor.....tu ai impresia ca daca fortezi motorul in fiecare viteza o sa-ti traga mai bine in ultima???? Stai linistit tot atatea turatii are si daca le plafonezi pe celalalte!!! Top Speedul la Cielo 16V este undeva pe la 195+ cu eroarea de kilometraj, deci reali ar trebui sa aiba pe undeva pe la 180-185 km/h...parerea mea. |
1 Attachment(s)
am mers cu cielo din `97 cu 180 spre 190 dar nu am mai apukat sa fac poza decat la 180 asa ca nu mai lu-ati doar din auzite ca cielo din 97 nu mai poate decat 140km am 220000 km pe ea si motorul inca merge bine fara nici un set facut........
|
All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2025 4Tuning