![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
hai sa`l vedem cat mai repede montat:>
|
S eu am faut cu al meu zilele astea drigturi, pana mi-a intrat apa si in carburator :D si a trebuit sa il desfac si curatat. Asa fain ii sa te intorci cu el. Bafta si ai grija sa nu cazi cu el pe zapada. ;)
|
banele te sfatuiesc ca pe vremea asta sa il mai lasi ....nu de alta dar te vad la stirile de la ora 5 sub nu stiu ce autobuz:lol::lol::lol:
|
-Stai ma lin ca nu fac io dastea nu va lasa asa de repde giugiule!!!
|
eeeeeh nu zice de doua ori...orcum si mihaita e intreg la cap si a lasat scuteru de-o parte...asa ca si tu ar trebui!
|
Mha daca mie imi place:))Ce vrei...oricum nu ma duc prin oras,pe strada la mine!!Aaa si mai stiu pe cineva"catalin(cu scuterul rosu)",se duce zi de zi la servici cu scuterul si ce sa mai zic:))Chiar astazi l-am vazut prin centru pe la posta mare!!Deci...nu sunt singurul!!!!!!!!
|
asa e dar tu esti dala de nu ai ce face cu benzina:lol:......orcum cred ca incepe sa se topeasca zapada si cam in 3-4 e curat!
|
Da!!Asa e:)Dar o sa fie mocirla,apa ,noroi,vai mama mea,o sa fie nasol !!!!!!!
|
Am si eu o intrebare,aveti idee daca scuterul sta in frig ce pateste?Poate sa inghete?Sau care sunt urmarile??Multumesc!!!!:-??:(
|
urmarile sunt urmatoarele bateria poate sa te lase si o sa iti inghete carenele stiu de la un prieten!Mai ales ca sau anuntat temperaturi cu un - foarte mare:D
|
Acum are plapuma pusa peste el,plsu celofan imbracat bine!!!ADik ma refer la benzina sau alte chestii se paote intampla???
|
cel mai bine ca sa nu vezi ce se intampla .....l-ai baga la garaj si gata!Ca ai unde:P
|
Quote:
|
Are benzina,mai mult de jumate!!!!
|
ti-am zis cel mai bine pregatestel de iernat pt ca dupa parerea mea nu mai e vremea de scuter;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning