![]() |
Re: Agressive Racing Team
Quote:
|
Buna domnilor! As fi interesat de un sistem audio(subwoofer+amplificarea necesara) mai slabut!Care aveti de vanzare ceva va rog un mesaj! ms8)
|
croux4u : ma interesez si iti caut , dar poti gasi si pe net folosite mai ieftine
|
intalnirea va fii la ora 21 in parcare la primarie,iar de acolo vedem noi,iar cu cel cu dacia vedem noi,cand suntem toti din grup,oricum,nici unul dintre noi nu a intrat in club cu masina gata modificata,poate baiatul se axeaza pe putere,nu pe exterior,interior sau sound,oricum bafta lui
|
Quote:
Toti din toate cluburile cauta sa aiba masini tot mai tunate ... masini adevarate. unicate . Voi cred ca nu ati vazut ce a trebuit sa vedeti la cluj . Hai sa ii aducem pe toti de la Pericei si de pe sate ca si ei au ambitie . Faceti ce vreti , rural tuning Jenant . Cat despre asta Quote:
:lol: 1. Nu ii cam stoc ... e Full Stoc 2. Daca vrei sa ''tunezi'' motorul ... cauta masina cu motor de tunat nu coji 3 Din cate stiu sa intri in club trebe sa ai minim : Muzica , Jenti si Ceva la body ... Vad ca sefii uita unele lucruri . CEAU |
Erros... are pleoape din banda scoch ... e tuning
S-o discutat ceva api sa se tina cont de ce am discutat dora toti am fost la o masa... |
Baietii din Club , fixati o data cand sa facem poza cu toate masinile si de grup cu tricourile cat mai repede sa prindem soare nu ninsoare .
Si asteptam pe NuMereLiftu sa ne arate ceva creati din Siteu-ul Clubului oficial trebuie sa avem o organizare mai mare . |
Quote:
|
tineri , deseara de la ora 21:00 in parcare la primarie ... sa va prezentati :D
|
Trist baieti !!! Ori grup ori ne bagam ****... fara suparare!!! intalnirea sa fie intalnire...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
inca o propunere am si eu .. avand in vedere ca o parte au plecat din cauza frigului .. ar trebui sa gasim un loc unde sa putem merge dupa ce ne strangem , undeva inauntru..
|
mare razboi aici intre voi io credeam ca va intelegeti mai bine ....nu va lasati ca o sa mearga bine ........il salut pe fratele meu YST si pe dinilau de eros=)) si toata echipa
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning