![]() |
re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
he he, as fi bagat eu tobele mai inauntru, am si taiat din tips, da...nu mai am unde sa le bag mai in interior doar daca le scot la lateral, si atunci e si mai...ciudata. Deocamdata, pana ajung la schimbarea de motor si atunci va trebui sa schimb si tobele, mai poate astepta. in plus, daca toate sunt gata dela inceput, la ce mai lucram si la ce mai visam? nu? poate o sa ajung si sa modific tobele...
|
Quote:
|
aia ii fosta ta capota pe masina lu Jancsi? :D
|
Hori , ahamz aia ii :)
|
aia ii , da...ex-capota,...as vrea un 2,5 sau un 2,8 , sau si mai bine un motor de m3, dar,...o sa vad eu ce fac cand o sa am bani. deocamdata,...cei care ii am merg in alta directie. Cu interiorul nu stau nicicum, inca incerc sa gasesc un tapiter cum trebuie, si nu foarte scump. Stiu unul super bun, dar e scump pentru buzunarul meu, momentat.
|
Acum am citit articolul de pe prima pagina a siteului, foarte frumos...si inca o data o spun cea mai frumoasa pisica din tara :)
|
Superba masina ta.am vazuto si live,nu am cuvinte.era intru-un timp pe lacul rosu parca.Toata stima pentru ce ai facut cu masina asta!!!
|
far pus inapoi,...am reusit sa f*t un balast, nu stiu cum, dar,...nu mai merge, noroc ca am avut altul sa il pun, si...am uitat sa lipesc chederul de cauciuc la semnalizare. Daca nu e ok nici acum, la primavara schimb farurile...ca m-am saturat sa tot fac si sa desfac pe ele...
|
Vazut masina aseara pe Decebal,foarte frumos se vad farurile :D
|
deocamdata da, xenon-ul e ceea ce trebuie
|
ce balast ai reusit sa nenorocesti ? hai cu el si il rezolvam da-l dreq
|
vin, vin...noroc ca avea Ocsi alea multe la garaj, siam pus unul care o mers, bine ca nu s-a dus becul. poate de la umezeala, ca balastu a stat pe masina, fara mufa in el, ca...faru a fost desfacut.
vedem noi ce e cu el, si ce am reusit sa crap la el :) nu-i stres, bine ca am cu ce sa fac "lumina". |
ii bine daca ii ceea ce trebuie :)))
|
:)) articolul nu e chiar 100% corect, in exprimare si ca si prezentare generala, dar...e ok
PS Hori, vreau desenul ala... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning