![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
au ajuns si pe la mine...o punte de renault 18 cu tamburi in 4 prezoane:D si flanse ptr fata:)....nu am apucat sa fac poze..le am inca in portbagaj...dar..sper sa le montez destul de repede....miu-le..daca vrei..te ajut eu..;) ma pricep cat de cat la electronica..iar alea..nu sunt cine stie ce de montat;)
care are sa-mi imprumute si mie nishte jante...zilele astea..pana imi iau eu ats-urile alea...pls mult....si dealea de tabla sa fie...da in 4 prezoane..4x100 |
Re: Slobozia diverse
:shock::shock::D:shock: Frumoooooooos :woowoo::woowoo:
|
Si uite asa ramai fara permis.....din cauza unuia care se crede regizor
|
sunt multe astfel de filmulete pe youtube si alte site-uri,dar totusi omul cand vrea sa faca rau..nu trebuie sa treaca de multe obstacole.
Au ajuns si stikerele. astazi sau maine seara cine a dat comanda o sa ma intalnesc cu ei pentru a le inmana. |
asa da... nu puteai sa le faci putin mai inchise pe laterale ? e mai bine-asa ... :D
|
Quote:
|
arata mult mai bine.:) cu alea negre...sa le stapanesti sanatos...azi..au sarit si la mine pe mashina nishte jante bbs :) in spite.. cauciucuri 195/50/15
|
Quote:
si ATS-urile de care ziceai te-ai razgandit sau astea sunt provizoriu??pune si tu niste poze sa vedem si noi cum dau pe masina.bafta |
mi-au placut mai mult astea...adik sunt late..si m-am bucurat si la cauciucuri..ca erau in stare foarte foarte buna.....la ats-uri..imi trebuiau cauciucuri...si..stim cu totii cat e un cauciuc 205 45 15....aprx 4 mil...adik 4....vreo 16 milioane:)))) pai ce fac..mai iau o dacie?:P
|
Quote:
|
clar cea mai smechera dacie din oras
|
Cadranele au iesit belea bv:D:D:peace:
|
foarte tare:).... si eu am terminat de schimbat puntea...ca sa pot pune jante in 4 prezoane...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
foarte tare.stai sa o vezi pe a mea cu jante in spite :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning