![]() |
Re: Urs 2.5 vs +-200 cai
La Oradea ca si la Braila avea NOS-ul instalat da nu il folosea , adica e corect!
Cand il foloseste sare la F ! Eu personal nu am nimica cu masina asta chiar ma face mai abitios , oricum vb sunt de prisos , e la D ca si YDT-ul la A! |
OFFTOPIC
Quote:
200cp x 1.4 parca = 280CP deci grupa 250-300cp doar o grupa mai sus se da dar fara nitro, cel putin asa ar fi normal daca imi mai aduc eu bine aminte regulamentul LR |
Quote:
YDT-ul poate fi contesta la A 100,xx CP Speedsterul nu are de ce sa fie contestat la D (fara nitro) pt ca are 199.xx CP nu mai bagati masinile astea doua in aceiasi oala ca nu e acelasi lucru , daca la YDT se poate discuta pe marginea subiectului la Speedster e clara treba cu grupa din care face parte. PS: raspuns in caz ca afirmatia ta batea in directia asta |
Cum zici u , credeam ca o sa se inteleaga , ce vreau sa zic !
|
Quote:
oricum... de ce sa ne "ofticam"... e mai incinsa batalia pt locul 2 macar... :p p.s.: ce ghinion si pe cata asta... dak faceau si nenii de la LR o cursa cat era Speedsteru pe bara |
Quote:
|
opel speedster turbo
147kw*1.36=199.92 :D nu ai ce sa contesti! la oradea a fost butelia scoasa de pe masina la grupa D si grupa E , la F m-am dat cu nitro. la braila nu am mai demontat butelia pt ca nu era necesar singura masina comparabila cu a mea la grupa D era audiul lui catatalin care a avut incredere in mine si s-a multumit sa fie robinetul inchis la butelie. |
nu nu nu... asta incercam sa "explic" si eu mai sus... faptul ca nimeni nu contesta incadrarea ta in grupa, ci doar ideea ca deja ai demonstrat ca ejti net superior si ca te poti lua "la tranta" cu baietii mai mari (din grupe superioare)...
|
nu mai este nimeni interesat de un urs
caut posesori de 330i, RX-8, golf 5 gti mod (Speeder ce faci?) |
nu sunt mod inca... nu am incredere in nimeni care sa imi faca softul ..paranoia :) :)
dar e un baiat cu un dsg , cu soft de +40 cp...cand vine prin buc, pt k e din ploiesti, te sun k am nr tau...oki? :) |
Quote:
|
iti mai pot recomanda sa incerci cu GTI'ul negru din MR... Tache il cheama pe baiat (TCH la nr)... are ceva modificari si am inteles ca se misca bine...
felicitari pt cursa facuta in fata Tigrei din TM... am auzit ca si ea trage bine ;) |
ai batut tigra bre ? bravos
se pare ca aseara s-a chinuit foarte tare cu un forester din cate am inteles, a castigat jipu pe 400 si abia pe la 800 s-a dus tigra in fata |
fug si jipurile astea tare bine... eu m-am dat cu un Forester 2.5 XT din asta nou din mers de la a 1a si m-am dus in fata... da' dak era d p loc aveam ceva de tras ca sa recuperez. dak mai e si putin manarit... aia a fost...
kiar WPP'ule... si cu un Forester ar merita sa incerci... ca pe RX8 bati grav... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning