![]() |
Re: hmmm
Neatza si tie. Eu unul ma plictisesc in fata calculatorului, nu prea am chef de nimic... afara vremea e neprietenoasa... Tu ce faci ?
|
bai da' ce vreme de kko...la tg jiu cum e sasha ? :p
|
la mine dimineata era f misto afara... si tocmai ziceau ai mei sa mergem la o plimbare undeva ... eu cica dormeam si trageam uc urechea! dar in 30 min a inceput sa ploua f tare... si acum ploua tare tare ! :( :( s-a dus draq ziua asta !
|
si aicea ploua :((((((((
e urat rau de tot afara!!!! numa` bine sa stai pe net :P |
...si la cta ploua de azinopate ca draq nu se mai opreste toarna nu se inkurka....:evil:
|
da...pana mea ... m-am saturat...vreau soareeeee :(
|
Cred ca toti vrem soare, dar pana atunci n-avem decat sa stam in case... :cry:
|
bah .. io de ce sa mint ma sparg in bashini de aseara .. urat de tot ;)
|
.....vai doamne :twisted: :) :) :) :).....
|
mie sincer mi sa acrit deja de netu' asta! sunt constient ca e o mare pierdere de timp dar n-ai ce face ... primul lucru cand intru in casa aprind calculatorul.... asta mi-a intrat in sange deja... ! dar cred ca am s-o las mai moale si continui legislatia s=o tocesc :(
|
Ia uite ce frumos cad picaturile intr-o armonie absoluta, adica ploaie torentiala :D si eu stau la caldurica la fel ca toti ceilalti numai ca eu intr-o ora plec la munca :x dar nu stau mult decat pana pe la 2 noaptea :evil:
P.S. DAMN tocmai ma uit pe blocul vecin si s-a desprins o bucata de tabla si flutura in voia vantului aproape sa cada. NU VREAU AFARA :cry: |
...nashpa aiurea kam nasol...sincer luca...
|
Quote:
tot la academie ne ducem... ca noi "ie" niste tzacanitzi :D |
Sunteti nebuni fratie 15 pagini de bul shit?:) macar scrieti ceva constructiv:) (glumesc)
|
trebuia sa trageti un munte, a fost beeeeeeeton vreamea...
da.. tot in vila stateam .. =)) aveam treaba .. =)) prea multe sticle de j&b :P |
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning