![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
:shock: :shock: :shock: vai sa-mi bag pul@ ! cum sa iti faca frate asa ceva? o credeai in stare de asa ceva? era serioasa relatia?cat a durat! ... deci pe langa faptul ca a facut-o cu altu(chipurile cu tine nu era pregatita) dar a mai facut-o si cu 4 deodata? da-o in p|zda masii de treaba , nu pot sa cred pe bune iti spun ! explicatii nu a incercat sa-ti dea , dc a facut-o cu aia plm... ?
poate aud draq si ue asa ceva ca am sa turbez si o sugrum |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ok scuze... eu intelesesem ceva cu 4 baieti.... ! :)
oricum frate.. sa fii cu una si sa crezi ca o cunosti si sa-ti faca o chestie dinasta? as inebuni! nu degeaba spuneai tu " aparentele inseala" a? :D |
normal :D
d'asta ziceam ... ;) |
Quote:
atunci iti dau dreptate... dar totusi .. hmmmz nu stiu ce sa spun..! probabil refuz sa vad realitate din cauza ca nu=mi place! :) eu tot cred ca aparentele nu ma insala.. pana am sa ma ard si eu si cu greu o sa ma mai dreseze vreouna sa o iubesc si plm... ! tu de atunci presupun ca ai simtit ura pt toate nu? |
nu...ura nu !
numai ca am multe dubii cand incepe o tipa sa ma respinga...si d'aia incep sa ma comport total aiurea ;) sa o deranjeze...sa o ... "dresez" eu ;) |
Quote:
oricum eu te felicit ca ai trecut peste o chestie f f naspa! |
sincer de tot .... ii super nasoala faza ...
dupa 6 luni ... in care sa fie cu tine ... sa faca asa ceva ... auch` .. hmm .. eu ceva de genu` am patzit ... eu stateam acasa .. si nah` .. ea intai o plecat pana in bucuresti cu parintzii .. si dupa ce o venit ...pe mers la tzara ... dupa ceva vreme ... am aflat ca ea acolo .. avea pe altcineva ... cu mine nu venea la disco .. si cand o fost 1 data ... mi-o facut gura ..si o facut multe scheme ... da din cate am auzit ... acolo statea aproape in fiecare seara .. deci ... nah` ... la 3 luni am pus capat ... majoritatea is curve ... da` ce sa le faci ... |
merci baieti...
in clipa de fata...GREU mai pun la suflet ce zice o gagica ;) |
eh ... macar ai invatzat ... pana la urma ..
da eu ma frig ... imi trece .. dupa aia iar ma frig .. si tot asa ... pana la urma o sa ma invatz si eu ... |
ar tre' sa te invetzi mai repede :D
|
daca mi-ar face o fata asa ceva ar fi caz de targa cu ea
vorba aia sa nu tzii nici la fata cu care te insori |
si atunci unde ii iubirea ... nu aia fizica ... dak nu tzi la nici una ?
|
la mine ... de ceva timp...nu mai exista !
doar o mica ... atractie...da' nu (numai) aia fizica ;) but luv...neah ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning