![]() |
Re: E46 - kox's coupe
Quote:
|
Quote:
|
nu poti sa le ai pe toate .. si senzatie si practic.. si rahat...
din moment ce iti pui asa jante, tre sa fi mult mai atent si esti constient de consecinte.. pune jantele vechi inapoi.. ca alea is ce trebuie :D |
are dreptate caius...jantele pe 18 care le-ai avut inainte completa masina!nu te mai avanta sa-i pui altceva,ca masina era destul de reusita cu ce aveai pe ea!
|
e adevarat ca nu se poate si mari,si gume joase,si sa nu scuture,sa nu se indoaie..........:rolleyes2
rotile ce le-am avut inainte raman.astea le-am pus doar sa ma conving ce bine arata cu celalalte :D.(cred ca am o manie cu rotile :oops:) |
Salut.vreau sa te felicit, o masina reusita din toate punctele de vedere, referitor la ultimele jante, sunt extraordinare Just strech an poke, that's the magic word...tine-o tot asa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deci superba masina sincer.cel mai frumos e46 existent in timisoara si sunt multe dar doar la degetu mic al acestei masini....bafta si felicitarii pentru ambitia ta...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
arata bine cu rotile astea! ;)
sunt pentru! |
parerea mea ca e prea butucanoasa ca astea.. incearca ceva mai mic putin si mai frumos! astea in afar de 19 parca si modelul nu e cine stie ce! bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning