![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a
Asteptam, asteptam...o parte din Evolution Crew a plecat azi ...si ceilalti urmeaza sa plece maine ! INTOARCEM LITORALUL PE DOS !!!!!!!!! ;)
|
asteptam un semn mai multi dar se pare ca nu va fi nimic ptr ca dupa aia o sa iasa prea din scurt...si nu o sa vina multi...
|
ei, cum e?
ce s-a intamplat week-end-ul asta? |
1 Attachment(s)
La Ceres s-a intamplat tuning :P
Imi pare rau ca nu v-am putut acompania decat 1 seara... dar oricum... mare seara :P Din cate am inteles.. toti care au trecut pe la el au fost bine primiti pt distractie.. Asa arata vila lui Ceres in momentele linistite :P |
bune cuvinte .. deci dimineatza cand au venit gunoierii si`au facut cruce cate sticle de j&b erau ... si in prima seara s`a dansat pe strada pe muzica pana la 6 dimineatza ... a fost demential :)
|
bah bishop mi-ai dat tzeapa ca ai zis ca te intorci de la buc..... sper sa ne revedem curand si sa stam de vorba treji ... :D
|
Am fost si duminica spre luni.. dar se pare ca lumea dormea... Am sunat la Santos si nu a raspuns si am zis sa nu mai trec pe acolo. Am stat in Mamaia pana luni seara. Cu siguranta ne vom vedea.. si vom vorbi si treji :P
Oricum.. a fost tare prima seara.. Nebunie curata... :lol: |
priam restu cam teapa :(
|
de ce catalin?
de ce spui ca a fost teapa? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning