![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
Quote:
sa stii ca si eu am observat ca norev astea recente se apropie foarte mult de autoart.. mi-am luat un renault 5 gt turbo acum vre-o luna si am descoperit ca este mochetat,,niste detalii foarte frumose.. asteptam prezentarea porsche-ului:D |
Pai nu am decat 1 exoto momentan in colectie ,si e prezentat cateva pagini mai in spate (910 standox cristal rainbow blue).
|
30 Attachment(s)
Si vin si cu prezentarea la 997 GT3 MK.II 2009 Dealer Ed. - Norev.
Ce pot sa zic ,Norev incepe sa iasa in evidenta in ultima vreme cu niste machete net superioare modelelor mai vechi. Se apropie de AutoArt incet incet ,dar sigur. Am si o comparatie cu un model mai "vechi" de la ei (adica scos pe piata acum 5-6 luni ,un 997 MK.II Carrera 4S Edition) si se vede diferenta majora la faruri si la stopuri ,aceste dua modele avand aceleasi blocuri optice in realitate. |
este foarte misto porsche-ul!!
bravo , o achizitie inteligenta! |
Foarte frumos finisat modelul. Cel negru este 4S tot Norev, nu? Interesant cum pot oferi machete de calitate superioara cu un pret rezonabil.
|
Da ,e Norev si Carrera 4S Edition-ul ,am scris si in descriere.
Mersi de aprecieri ,sper sa mai fac si azi un set la alte cateva machete |
salut....foarte frumoase machetele...vad ca esti pasionat de Porche:P....auzi,esti chiar din Turda?...
|
Inca odata zic ca este SUPERBA! Din cate vad, nu se apropie de un AutoArt, ci este peste el. Bravo Norev si bravo Alex pt. aceasta achizitie!
|
Quote:
Ms Racer21. |
E mult mai bine realizata macheta indiscutabil fata de vechile modele,dar rotile mi se par in continuare prea mari,masina fiind in realitate mult mai joasa.
In rest no comment,au evoluat cei de la Norev cu acest model,iar pretul este sub nivelul machetei clar!:D |
Rotile nu sunt deloc mari ,sunt chiar ok ,ce-i drept e cam inalta datorita suspensiei care nu prea respecta realitatea.
|
La Porschele Turbo de la Norev stiu ca vroiai sa ii schimbi jantele\rotile cu unele Fuks, ai gasit ceva?
|
Da ,am gasit de la Mtec ,dar inca stau in dubii pt ca se prind fix ,nu se mai invard si fiind mai mari nici nu mai bracheaza.
|
25 Attachment(s)
Cer scuze pt double post.
Revin cu 911 S 1967 - AutoArt ,o macheta foarte frumoasa per total desi pretul putea fi mai mic... Parasolarele sunt functionale ,chestie destul de rar intalnita chiar si la AutoArt. Erm ,da pozele le-am facut intr-un "dulapior" ,momentan studioul foto e in renovare :rolleyes2 :-P |
Foarte frumoase machetele. Sunt modelele mele preferate. Spune-mi te rog, este acelasi model ca si CMC-ul? Prezinta-l si pe cel de la Minichamps, pt ca vreau sa mi-l iau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning