Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Pascani (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/135461-pascani.html)

LGandrew 12-04-10 21:22

Re: Pascani

3 Attachment(s)
Filmuletele sunt postate si pe thread-ul Tg. neamt ... dar am postat aici pt cei din pascani care sunt interesati ce se intampla cu mica noastra comunitate ... PS. asteptam noi membri ....sa crestem mari :D

Z_junior 19-04-10 10:06

Salutare la toata lumea!
Astazi mi-am facut timp si am cautat topicul pe tema caruia sa discutat sambata 17.04.2010! Intradevar in Pascani este greu sa legi un grup de persoane cu aceiasi pasiune , dar nu imposibil. Eu apreciez initiativa lui @o n i x care a si creat topicul si a celorlati membri. Cu ocazia de sambata sa mai marit un pic grupul , ce va mai urma sper sa fie numai de bine.
bafta all

Cu respect z_Junior!

morpheusmaster 22-04-10 10:05

PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371

Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess

o n i x 24-04-10 00:04

Quote:

Originally Posted by Z_junior (Post 3290860)
Salutare la toata lumea!
Astazi mi-am facut timp si am cautat topicul pe tema caruia sa discutat sambata 17.04.2010! Intradevar in Pascani este greu sa legi un grup de persoane cu aceiasi pasiune , dar nu imposibil. Eu apreciez initiativa lui @o n i x care a si creat topicul si a celorlati membri. Cu ocazia de sambata sa mai marit un pic grupul , ce va mai urma sper sa fie numai de bine.
bafta all

Cu respect z_Junior!

salut Alin.
bine ai venit in comunitatea Pascani.
si noi speram ca ce va urma sa fie numai de bine.

Fuioaga13 30-04-10 10:15

Salutare baietilor din Pascani......
Ce faceti sambata 01 MAI 2010?
Noi, cei din Targu Neamt ne.am gandit sa va facem o vizita.....ce spuneti?

Daca da asteptam confirmarea pe forum sau mai bine daca se poate un apel la 0740553398.

Bafta.

Ali_ump 30-04-10 10:18

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3322694)
Salutare baietilor din Pascani......
Ce faceti sambata 01 MAI 2010?
Noi, cei din Targu Neamt ne.am gandit sa va facem o vizita.....ce spuneti?

Daca da asteptam confirmarea pe forum sau mai bine daca se poate un apel la 0740553398.

Bafta.

Vin si eu ...daca imi spuneti pe la ce ora plecati din TG Neamt@:rolleyes2 Ca sa ajung sa plec cu voi!

Fuioaga13 30-04-10 10:23

Ali_ump daca baietii confirma ca sunt in oras...si avem cu cine ne intalni..... din Targu Neamt vom la 7.............Bafta.

Ali_ump 30-04-10 10:31

7 seara ? dimineatza?

Fuioaga13 30-04-10 10:40

scuze ................7 seara

o n i x 30-04-10 11:13

salutare!

normal era sa va invitam la gratar,dar sunt doua probleme:
-nu avem unde decat la padure la Motca;
-o parte din noi avem treburi pe langa casa fiind zi de munca chiar daca este 1mai.

insa va invitam(comunitatiele Tg.Neamt si Piatra Neamt)la intalnirea saptamanala a micii comunitatii Pascani.

noi o sa fim acolo unde ne intalnim in fiecare sambata(in poligon)incepand cu ora 19:30.cand intrati in Pascani o sa va rog sa imi dati un semnal(0746578900 -onix) ca sa vin sa ne intalnim si sa mergem in poligon la un pahar de vorba,o punga de seminte si apoi daca vreti sa vedeti si voi micul nostru oras.

werewolf0381 02-05-10 12:46

salutare colegilor din Pacani!!!parca as fi un copil de 2 ani care descopera nu stiu ce...asa m-am simtit eu aseara...a fost super fain si respectele mele pt onix si pt toata grupa din pascani si celor din targu neamt care sunt de nota 11!!!sper sa se mai repete....doar in Pascani nu....ca nu este loc!!!!va salut!!!

cold 02-05-10 13:05

cand vom mai organiza veti fi invitati

LGandrew 02-05-10 13:36

o sa venim cu cea mai mare placere asa cum sa intamplat si pana acum :D multumim

Z_junior 02-05-10 16:07

Mare pacat ca nu am fost si eu cand au venit baietii din TG Neamt in Pascani, dar unde mai pun ca am fost prezent la ei acasa, unde mi-a placut foarte mult :). Poate se va dezmorti si la noi ca momentan pare inghetat totul.
Bafta all - Cu respect Z_Junior!

o n i x 02-05-10 16:48

salutare!

bine ai venit in comunitate Razvan!

imi pare rau pentru cele intamplate la inceputul serii trecute dar sunt si bucuros
pentru ca s-a terminat frumos si ne-am simtit bine cu totii.
in legatura cu cele intamplate in Pascani,eu tind sa cred ca am fost `turnati` si zic asta deorece dea lungul timpului de fiecare data cand mergeam in poligonul vechi(platforma CFR)nu era nici un echipaj de politie...........

o sa urc si niste poze cand le adun de pe la baieti.

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning