![]() |
Re: PH 31 PIK
Eu intru in seara asta la munca la 10 si apoi nu stiu cand mai am tp liber asa daca puteai treceai si ti-l dadeam ca ti-am zis nu am ce face cu el.....nu cer bani nu nimic....ti-l dau gratis.....cum vrei....
|
Quote:
atunci la 20 este bn? |
pe la 19.....poti ??? stii unde este statia 8 martie da? zi-mi nush cum te recunosc? ca sa stiu .....
sau nr la masina cv! |
Quote:
|
Da dc???:lol:
|
Quote:
|
bun pai uite iti dau un pm cu nr meu de tel si dai un beep sa am nr apoi ma suni cand ajungi ;)
|
Quote:
astept |
6 Attachment(s)
Am revenit cu poze mai clare cu ultimele modificari aduse masinii:
|
Parerea mea, pune ceasu de benzina mai aproape:lol: e mai importatn decat celalalte :lol:
|
asta daca nu merge pe NOS ca altii :P
|
Poi masina mea chiar este dotata cu "NOS romanesc", ca in ce criza ne aflam :))....
Mai am o emblema cu renault 12 si vreau sa o pun pe trapa la portbagaj dar are ambele picioruse rupte si nu stiu cum sa o fac ca sa nu se vada urat.....ca si daca o gauresc si sa ii pun suruburi apoi sa refac scrisul...... nu stiu ce va iesi |
3 Attachment(s)
Mici cadouri pentru frantuzoaica mea :D
Emblema pentru grila fata R12 Emblema pentru trapa portbagaj R 12 |
Nu te-ai gandit sa renunti la barile de plastic in favoarea celor de metal? Este un 1300 pana la urma, e pacat sa o ti cu barile alea de plastic
|
B09ygs ,cea pe spate intradevar este din plastic.dar cea pe fata este din fibra de sticla si nu prea as vrea sa o dau jos.as vrea sa o aduc cat mai aproape de un R12 si aici ma refer la toata masina.ai vazut cum aunt cele de afara.imi plac la nebunie.cu timpul vreau si un carb dublu corp si eventual sa trec la patru prezoane.interiorul incet incet il aduc la asemanare cu renault 12
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning