![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI
Tipla,schimba te rog numarul pe fata.
|
Quote:
|
stiu tony.toata lumea se ia de nr meu.pana la urma o sal schimb.acum am dat bordu jos.sal pun pe celelalt.sa vad ,daca vine ca este de calibra....si este putin mai lung in spate...
|
Foarte frumos ti-a iesit , felicitari maxime.
|
3 Attachment(s)
-ce am mai facut ieri.schimbat mocheta cu una neagra,
-refacut instalatia elect,si izolata -pus bordu dupa calibra a venit turnat. -mai am de legat cesurile suplimentare din bord si cele dupa stalp ca leam taiat firele..revin cu pozele finale |
4 Attachment(s)
-am terminat si interiorul
-miam pus si filtru sport k&n in in carcasa...trage simtitor de bine |
10+ pentru munca depusa , este printre cea mai frumoasa vectra din tara, foarte frumoasa culoarea.planuri pe viitor un 4x4 ceva ? let?
|
la vara poate un let.daca imi merge bine.4x4 nu...chiar daca rupe aderenta.eu nu ma duc la curse cu ea...ms
|
una din cele mai frumoase vectra A din tara...!!! respect pentru ceea ce faci !
|
e superba...:shock:
|
masina este de vanzare...pret 4000e....0767383013,va rog fara comentari aiurea
|
La cum arata masina...si la cata munca s-a investit in ea ...sa numai vorbim de banii investiti eu zic ca merita fiecare cent ..masina:shock: pacat ca o dai...dar si daca o dai sa speram ca ajunge pe mana unuia care sa o intretina cel putin jumate din cat ai intretinut-o tu
|
masina am terminato,total.cei mai trebui este un cd.ca lam vandut....dar mam cam plictisit de ea....o am de 4 ani si ceva.si in timpul asta a mancat,enorm de multi bani ca sa o aduc in stare care este acum.am schimbat tot pe masina.cred ca ia ramas doar caroseria neschimbata...daca se gasesti un cumparator sa o dau bine daca nu o tin ptr mine si ma bucur de ea.si la vara ii arunc un let.care este visul meu.....
------MASINA ESTE DE VANZARE 4000E...VA ROG FARA COMENTARI AIUREA....cum ca la bani astia imi iau nui stiu ce.masina a mancat mult mai mult decat cer eu pe ea cu mult |
Ma numar printre cei care daca ar dispune de suma asta ar cumpara masinuta ta , spor la vanzare !
|
nu se mai da.ramane la mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning