![]() |
Re: Discutii intre baietii si fetele de pe forum....
Quote:
|
trebuıe sa ıntelegı k fıecare copıl e altfel...sı crede-ma k stıu ce vorbesc ;)
|
opaaaa...cine s-a intoors :D
|
cine?zi,sa stiu si eu....;)
|
parerea mea e k dak nu ai papagal degeaba...cel mai mult imi place cand cunosc un grup nou de fete sa ma prefac timid...mereu vin ele la mine :D si pe urma trebuie k sa reusesti ceva sa ai si papaga....
|
:))
Depinde mult de tot de situatie... |
mda...atunci e naspa,cind te trezesti k fata are papagal mai ceva k al tau...:D :D :D
|
dap.. e naspa.
dar cel mai naspa e sa ai "doar" papagal.. trebuie sa mai fi si "porc". :-P cine nu stie bancul...sa imi zica..;) |
de fapt ... nu era papagal ... era bou cu magar ... daca zici de ala bre ...
si da .. .sa fii timid ... probabil atragi atentia ... dar depinde de foarte multe gagici. |
bogdan,fa bine si precizeaza kre banc o fi ala..k park vad k se va abera despre asta 2 pagini...:D :D :D
|
offf.
mai jugare nimik nu sti, si da ai dreptate bea69, in fine.. ideea e ca a fi "papagal" e bine.. dar prea multa vorba si nici un pas mai in fatza , in situatia in care esti cu o fata trebuie sa fi si un pic mai "porc" si sa mai faci cativa pasi importanti ca vine altu .. care e mai "porc" ca tine si mai putin "papagal" si iti f... fata sper ca ati inteles. .. si nu am deranjat pe nimeni .multumesc a. si pentru cultura ta generala : gabi nus timid , si nu vreau sa atrag nimanui atentia.punkt |
Cucule ...
Probleme ? Sari pe YM daca ai sa ma ataci. :D Oricum nu conteaza azi. :D Bancul ce il stiam eu era cam asa (cu morala): Un bou privea o vaca ... ii placea dar nu avea tupeu sa intre in vorba cu ea. Trece o zi ... doua ... trei ... boul nu face niciun pas ... Dupa o saptamana apare magarul : "Ce faci vaco? O punem?" Vaca da din cap si trec pe treaba ... Concluzia ... well ... da-ti seama ... mai bine magar decat bou cand e vorba de femei. |
Quote:
si nici probleme nus ;) si nu e vorba de nici un atac. :-P si nici azi nici altadata :D si in plus. ma cunosti nu o da in timiditati cu mine.. tare bancul.. |
Da Bogdane ...
Sorry ... Si pentru mesajul postat de s-a interpretat altceva cu timiditatea, si ... "insulta" cu cucu'. It'll never happen again. Cred :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning