![]() |
Re: Masina mea Tico
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nici eu nu am gasit, iar pe latimea de 175 pe 13 cele cu talon de 55 ar fi perfecte, acuma daca nu se gasesc sau nu exista (eu cred ca e a doua varianta) trebuie facut compromisul, ori pe 50 dar devin prea mici (asa am eu si arata cam ciudatel), ori pe 60 dar devin mai mari si cred ca si asa arata ciudat - asta daca vrei pe 175 neaparat... Tinand cont ca multi si-au pus jante pe 13 si cauciucuri de matiz - 165/65/13 parca - nu ar fi asa mare beleaua, sa se invarta pana la urma.. :) |
baieti am avut 175 50 doar ca am bulit unu din ele.
La mine aici e unu care-mi aduce de dincolo..eu doar ii cer pe cat vreau si el imi cauta. Doar ca nu-s noi sunt second .. |
Si nu ii spui sa-ti aduca 2 175/50/15 de vara?? :D
|
Iti pot da numarul daca vrei si vorbesti cu el ..sa vezi cand iti aduce si la ce pret :)
|
Baga nr ala de tel si la mine PM ca vreau si eu o dimensiune mai ciudata..:lol: poate gaseste p'acolo...
|
0721847422 - Poli
|
Se poate inchide si sterge.
Numai imi trebe tico cat traiesc ... |
De ce?Ce ai patit?:???:
|
Hai bah nene chiar asa... acum cand te apucasei de treaba... :( Macar zi de ce... ce s-a intamplat? Oricum, e decizia ta... Imi pare rau, sincer! Te asteptam cu alta achizitie... mai pe placul tau... si cu mai putine batai de cap!
|
am facut accident mi-am vazut moartea cu ochii.... numai imi trebe in viata mea tico :chainsaw::chainsaw::chainsaw:
o sa pun probabil poze mai tarziu, ca s-ar putea sa plec din tara pentru o vreme..nu stiu ce sa intamplat la directie no mai virat ...ca si cum ar fi blocat nici eu nu stiu si m-am rasturnat cu ea dupa ce am lovit in pom sau in ce am dat ca nici eu nu stiu... |
Quote:
Dacă ai timp bagă şi nişte poze. |
Quote:
|
nasol:(chiar imi pare rau...conteaza ca tu sa scapi cu viata,ca neah fiarele se mai indreapta sau schimba dar pe tine nimic
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning