![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
Update
1. spike (golf 4 1.9TDI ) presedinte 2. rares (nissan 200SX1.8T )vicepresedinte 3. Marian (VW bora) 4. Adrian (peugeot 406 sedan) 5. Mishu (Golf 3 1.4) 6. Marius (Cielo 1.5 8v) 7. Ciprian (Aveo 1.4 16v) 8. Bogdan (Dacia 1310) 9. Tudor (Mazda 626) 10. Mitza (Golf 2 1.6 D) 11. Ion (Golf 3 1.8 75 Cp cutie automata) 12. eddy (Audi A4 1.8 ) 13. Bogdan_fvj (Dacia 1310) 14. Catalin (Polo 1.9 SDI) 15. Reno (Laguna 1.9 DCI ) 16. Pitzi (Skoda 1.9 TDI ) 17. Rhadoo (Audi 2.0 benzina ) 18. Adrian (Renault Megane 1.5 dci) 19. Iulian (Golf 4 1.4 16v) 20. Andrei (Peugeot 106 1.4) 21. Ionut (Golf 3 1.4) 22. Mitza (Opel Astra 1.6) 23. Gica (Mazda 1.5 16v) 24. Dorian_vio (Golf 3 1.4) |
Quote:
Salut Bogdan.. Mai adauga te rog Roby...Dacia Logan 1.6 Banuiesc k stii la cine ma refer:lol:...ca nu l-am gasit pe lista ta;) |
valeu am si uitat:D
1. spike (golf 4 1.9TDI ) presedinte 2. rares (nissan 200SX1.8T )vicepresedinte 3. Marian (VW bora) 4. Adrian (peugeot 406 sedan) 5. Mishu (Golf 3 1.4) 6. Marius (Cielo 1.5 8v) 7. Ciprian (Aveo 1.4 16v) 8. Bogdan (Dacia 1310) 9. Tudor (Mazda 626) 10. Mitza (Golf 2 1.6 D) 11. Ion (Golf 3 1.8 75 Cp cutie automata) 12. eddy (Audi A4 1.8 ) 13. Bogdan_fvj (Dacia 1310) 14. Catalin (Polo 1.9 SDI) 15. Reno (Laguna 1.9 DCI ) 16. Pitzi (Skoda 1.9 TDI ) 17. Rhadoo (Audi 2.0 benzina ) 18. Adrian (Renault Megane 1.5 dci) 19. Iulian (Golf 4 1.4 16v) 20. Andrei (Peugeot 106 1.4) 21. Ionut (Golf 3 1.4) 22. Mitza (Opel Astra 1.6) 23. Gica (Mazda 1.5 16v) 24. Dorian_vio (Golf 3 1.4) 25. Roby (Dacia Logan 1.6) |
Quote:
|
frumos :)
|
o intrebare sper sa nu deranjez pe nimeni: care este de fapt scopul vostru? sunteti un club auto sau o gasca cat mai mare de prieteni. a nu se intelege gresit, pot fi si membrii prieteni sau necunoscuti intr-un club atata timp cat obiectivul lor este bine definit. so, what r u guyz? racers or drivers?
|
nu derajnezi pe nimeni nu intrebarea;) scopul nostru este sa participam la multe evenimente si daca reusim in vara sa organizam un eveniment la brasov. dar acu te intreb eu pe tine nsl-ul,rtb-ul, gtt-ul ce scop au? racers or drivers?
|
gttul este creat din dorinta si pasiunea unui tuner din brasov care concureaza la foarte multe evenimente , rtb a reusit sa faca o liniuta la brasov dupe nspe mii de ani de lipsa unui asemenea eveniment, de nsl cred ca glumesti cand ma intrebi, si toti concureaza la evenimente auto (cel putin in cv la linii si indemanari)
eram curios doar ca la voi vad ca apare cate un membru nou la fiecare juma` de ora.... si sincer asta pare mai mult a gasca de soferi decat a club auto cu anumite targeturi. spor la ce va doriti sa faceti |
parerea ta;) bafta si tie;)
|
vad ca te ataci usor... nu este parerea mea, este doar pura realitate. inchei aici ca vad ca nu ma intelegi. spor cu organizarea
|
|
nu ma atac dar pur si simplu nu suntem o adunatura de soferi:shock: suntem doar la inceput avem o luna in brasov:)) suntem si noi pasionati, dar nu le poti face toate o data, trebe timp si rabdare;)
p.s nu onofrei a infiintat gtt-ul;) |
Quote:
suntem inca la inceput .. abea neam strans cateva masini .. prima participare de un membru al nostru din brasov afost la predeal .. care a si luat un loc foarte bun .. si alte evenimente urmeaza sa participam la ele ... asa cum afost la fiecare inceputul e mai greu .. urmeaza sa ne promovam clubul prin brasov sa ne stie lumea si sa participam cu cat la mai multe evenimente .. dar totul este inca in pregatire .. deci in mare am putea spune ca suntem si racers si drivers .. doresc sa facem o echipa buna pt evenimente care sa putem participa in orice domeniu .. drift drag audio show etc. .. dar totul e nevoie de timp! salutare! |
perfect! Felicitari colegului pt indemanarea de la predeal daca am inteles bine. Va propun o excursie pana la pitesti weekendul acesta la finala cnca si evident expo si toate acareturile ce mai tin de un tuning show. Eu plec de sambata dimineata cine mai doreste sa vina sambata sa dea un semn
|
sambata avem adunare si duminica participam la concursu de indemanare de la brasov:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning