Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009 - CURSĂ ANULATĂ (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/131861-curse-accelerare-402m-rm-valcea-25-iulie-2009-cursa-anulata.html)

dragusu 13-07-09 15:05

Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2482804)
Eventualii doritori se pot inscrie si la grupe mult superioare si sa se dea numai la libere.....e doar o idee , stiu ca sunt multi impatimiti ai acestui sport si e greu sa stai pe margine :)

sau sa se inscrie la alta grupa si sa se dea la grupa lui..

Kaluvr6 13-07-09 15:18

in functie de cate locuri mai raman libere o sa incerc sa echilibrez grupele cu numere pare sau depinde de fiecare grupa cate masini mai sunt pe lista de asteptare. Incerc sa fac sa fie bine pt toata lumea.

Cum ramane cu ideea de petrecerea de dupa cursa? Sunteti de acord sau nu? :)

bobby_gsi2 13-07-09 15:19

M-ai inteles gresit......daca deja sunt ocupate locurile nu mai are cum sa se dea la grupa lui. De exemplu eu...... am masina de grupa b....ma inscriu la grupa g sau unde mai sunt locuri....si nu sunt nebun sa ma dau in concurs cu masini de grupa g....stau cuminte in parc. Dupa incheierea concursului....ma dau la libere cu masini de grupa b si altele care mai doresc. Mi se pare o chestie buna avand in vedere ca locurile sunt limitate.

Kaluvr6 13-07-09 15:21

Quote:

Originally Posted by yovalcea (Post 2482767)
http://www.ramnic.ro/index.php?comen...&articol=23811

Articolul care a aparut azi in ziar

Puteai sa suni la Nr care ti l`am trimis mesaj, si faceai un articol mult mai bun in loc sa pui in ziar regulamentul concursului si ETC. Ai trecut acolo 5% din masinile participante ...in fine...ziceai ceva de niste sponsori, daca e ceva tine`ma la curent.

dragusu 13-07-09 15:21

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2482865)
M-ai inteles gresit......daca deja sunt ocupate locurile nu mai are cum sa se dea la grupa lui. De exemplu eu...... am masina de grupa b....ma inscriu la grupa g sau unde mai sunt locuri....si nu sunt nebun sa ma dau in concurs cu masini de grupa g....stau cuminte in parc. Dupa incheierea concursului....ma dau la libere cu masini de grupa b si altele care mai doresc. Mi se pare o chestie buna avand in vedere ca locurile sunt limitate.

am inteles dar e o idee si sa mai bage la alte grupe unde e cerere mai mare si sa ramana acelasi numar de masini per total

Kaluvr6 13-07-09 15:22

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2482865)

pai da ....da ala care sta e margine si se da la libere nu poate sa plateasca 100 lei si sa participe la jumate din concurs, adica ar fi bine sa aibe sanse egale cu ceilalti nu?

bobby_gsi2 13-07-09 15:25

Sa ne vedem sanatosi la vl si sunt sigur ca va iesi ceva frumos. Kalu cu siguranta va lua deciziile corecte si vom avea destule masini inscrise si reglate ok pe grupe, chiar daca la u ogrupa sunt 6 si la alta 10.
Le: kalu eu unul sincer as prefera sa dau 100 de roni si sa ma dau la libere destul de mult...decat sa nu dau nimic si sa stau pe margine......eu pe premisa asta am mers. Hai recunoaste ca si tu ai fi facut la fel.

Kaluvr6 13-07-09 15:28

sper sa iasa bine, o sa`i avem si pe Tano si DOG`u care au experienta in asa ceva si restul de baieti de la Valcea, acum Dumnezeu cu mila, saptamana asta ar trebuie sa avem raspunsul final. Eu unu am emotii ca stiu cat de recalcitrant este seful politiei. Daca e sa apara probleme eu ii zic ca lumea vine oricum deci ori o face legala ori s`a dat dracu :)) Glumeam bine`nteles :)

semaca2005 13-07-09 16:13

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2482889)
sper sa iasa bine, o sa`i avem si pe Tano si DOG`u care au experienta in asa ceva si restul de baieti de la Valcea, acum Dumnezeu cu mila, saptamana asta ar trebuie sa avem raspunsul final. Eu unu am emotii ca stiu cat de recalcitrant este seful politiei. Daca e sa apara probleme eu ii zic ca lumea vine oricum deci ori o face legala ori s`a dat dracu :)) Glumeam bine`nteles :)

da afise pt promovarea evenimeentuuului a ti facut si voi?

Kaluvr6 13-07-09 16:56

nu am facut inca afise, vreau sa stiu 100% ca e OK si facem si d`alea. Bobi eu asa as face dar poate nu sunt toti la fel, si poate ies vb, acuma vedem cum facem, sa vedem cati or sa fie inscrisi.

dany_let 13-07-09 18:44

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2482875)
pai da ....da ala care sta e margine si se da la libere nu poate sa plateasca 100 lei si sa participe la jumate din concurs, adica ar fi bine sa aibe sanse egale cu ceilalti nu?

pai eu daca ma dau la grupa mea , si ies din prima ca imi iau bataie? nu e acelasi lucru...sau...daca tu faci grupa b de ex de 20 de locuri...baiatu ala care o sa castige se da de cate ori de 5 ? in schimb...unu de la grupa g se da de 2 ....ca nu sunt masini...

la asta ma refeream...ca unde nu mai sunt locuri se pot da la libere...nu ?

MOUZE 14-07-09 00:03

1 loc in plus la grupa D

ma retrag...

flexus 14-07-09 13:19

Ma bag peste voi cu o sugestie: grupe si organizare ca pe aroport la tulcea ce-ati zice sa faceti? A fost o prezenta foarte buna si numai masini adevarate, ne-am dat toti de ne-am plictisit si toata lumea a fost fericita :) Nu trebuie decat un sistem de cronometrare :P M-as multumi si cu cronometre la mana ca la Pitesti anu trecut decat piramidale pe "putere LR" :)

In orice caz mi-ar face placere sa vin si eu la acest eveniment, speram sa-l tineti, sa fie vreme si sa ne simtim bine :)

Kaluvr6 14-07-09 13:57

Quote:

Originally Posted by flexus (Post 2485237)
Ma bag peste voi cu o sugestie: grupe si organizare ca pe aroport la tulcea ce-ati zice sa faceti? A fost o prezenta foarte buna si numai masini adevarate, ne-am dat toti de ne-am plictisit si toata lumea a fost fericita :) Nu trebuie decat un sistem de cronometrare :P M-as multumi si cu cronometre la mana ca la Pitesti anu trecut decat piramidale pe "putere LR" :)

In orice caz mi-ar face placere sa vin si eu la acest eveniment, speram sa-l tineti, sa fie vreme si sa ne simtim bine :)

decat cronometrare la mana ca la pitesti unde eu am scos 12 secunde si am luat locu 1 fara sa ma dau mai bine piramidal. Gandeste`te cate discutii o sa apara. Asa daca ar fi o fotocelula nu ar mai aparea discutii ca se stie ca aia nu da gres, da asa ar aparea discutii peste discutii. O sa ma sfatuiesc si cu ceilalti si o sa vedem cum facem. Pana acuma nu am bagat peste numarul de masini la nici o grupa. Locul liber la D e ocupat de altcineva care era pe lista de asteptare.

RoSonic 14-07-09 14:04

Recomandare, nu va lasati doar in baza celor preinscrisi care acopera numarul de locuri pe fiecare grupa in parte... faceti si o lista de rezerva la fiecare dintre grupe.

zic asta fiindca mai mult ca sigur vor fi destui care, din diverse motive, nu vor ajunge si riscati sa nu aveti piramida completa la grupe - desi ar fi fost doritori care nu au mai facut deplasarea stiind ca grupa lor era plina.

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning