Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

giny 29-12-09 12:25

Re: Espero - Mica mea limuzina

vanesico,a 3a poza s-o pui in rama ca nu sti cand mai vezi acu ridicat asa mult:oops::lol:

Andutu TZH 29-12-09 12:28

De asta am si pus poza aia sa nu uit niciodata ca am avut plinul la masina facut;)

giny 29-12-09 12:32

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2931567)
De asta am si pus poza aia sa nu uit niciodata ca am avut plinul la masina facut;)

nu cred ca ai putea sa uiti lucrul asta...:lol:

Andutu TZH 05-02-10 14:51

3 Attachment(s)
Sa mai aduc si eu topicul asta la viata ca de cand a dat soarele am inceput si eu sa mai bibilesc la ea.Are cineva idee cum sa fac si semnalizarile,ca sunt dintr-un plastic foarte casant si nu se pot desface fara se le spargi,deja am fisurat una.Apropo multumiri lui gini JOF fara el nu ma incumetam sa le desfac singur8)

johnsonxxl 05-02-10 14:53

cum ai facut?cu demontat cu tot?

Andutu TZH 05-02-10 14:57

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3053687)
cum ai facut?cu demontat cu tot?

Am scos plasticul de la far cu foarte multa rabdare si nervi,am curatat praful din interiorul farului si am vopsit rama aceea care este separata de far spre norocul nostru ca nu mai trebuie sa izolam.Apoi am curatat faru bine de mastic si lam prins cu silicon la loc,am pus clemele si apoi am mai dat inca un strat desupra farului,dar este mai usor de zis decat de facut;)

giny 05-02-10 15:08

mai usor de atat nici ca se putea,nu m-am gandit ca o sa fie asa usor,pacat ca nu am putut face si semnalizarile dar nu o sa ramana ele asa...

Andutu TZH 05-02-10 17:54

Mam gandit la o chestie,sa pun arcuri de vectra A pe espero meu,nu imi place deloc sta prea ridicata de fata si e instabila rau de tot la viteze mai mari,a mai pus cineva?Suspensie sport nu prea vreau pentru ca am avut o masina coborata la maxim si nu prea iti faci treaba cu ea,dar nici ridicata rau nu imi place vreau aproape de maximul lasata cat sa imi fac treaba cu ea.Stie cineva cum se regleaza farurile la espero ca nu pot sa le reglez si bat aiurea?

Rob3rt_espero 05-02-10 19:42

Salut,

Ai reusit sa faci si semnalele ?

johnsonxxl 05-02-10 19:44

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3053704)
Am scos plasticul de la far cu foarte multa rabdare si nervi,am curatat praful din interiorul farului si am vopsit rama aceea care este separata de far spre norocul nostru ca nu mai trebuie sa izolam.Apoi am curatat faru bine de mastic si lam prins cu silicon la loc,am pus clemele si apoi am mai dat inca un strat desupra farului,dar este mai usor de zis decat de facut;)

asa stiu asa in mare..nuj sa dau jos farurile..se da si grila?

Andutu TZH 05-02-10 19:53

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3054700)
Salut,

Ai reusit sa faci si semnalele ?

Inca nu mam apucat de ele,am terminat doar farurile dar parca par incomplete cu semnalizarile galbene.Ms mult pentru sfat o sa il aplic intr-o zi asa cu soare sa am chef de munca ca astia anunta iar ninsoare:sad:
Quote:

asa stiu asa in mare..nuj sa dau jos farurile..se da si grila?
Nu e mare lucru au 5 sau 4 piulite in spate care sunt cam incomod puse dar daca iti dai silinta le desfaci,eu unu nu am dat grila jos,dar ti-ar fi mai usor sa o dai

ing3r 06-02-10 00:02

Ar fi bine daca ai da grila jos, nu e greu de dat, sunt niste suruburi de scos. In felul asta ai avea mult mai mult spatiu de lucru ...

electric_style 06-02-10 00:14

misto farurile , hai si cu un badboy :D !!!

giny 06-02-10 01:29

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3055733)

trebuie neaparat si un badboy look acu ca sa fie treaba treaba...:D

Andutu TZH 06-02-10 12:56

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3055733)

Quote:

trebuie neaparat si un badboy look acu ca sa fie treaba treaba...
Trebuie ba baieti dar sunt cu bacul asta nenorocit si nu prea am timp de ea si nici bani,oricum acum prioritatea este uleiul am deja 7000 si ceva cu el si nu vreau sa il duc mai mult de 8000 de km

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning