![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
vanesico,a 3a poza s-o pui in rama ca nu sti cand mai vezi acu ridicat asa mult:oops::lol:
|
De asta am si pus poza aia sa nu uit niciodata ca am avut plinul la masina facut;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sa mai aduc si eu topicul asta la viata ca de cand a dat soarele am inceput si eu sa mai bibilesc la ea.Are cineva idee cum sa fac si semnalizarile,ca sunt dintr-un plastic foarte casant si nu se pot desface fara se le spargi,deja am fisurat una.Apropo multumiri lui gini JOF fara el nu ma incumetam sa le desfac singur8)
|
cum ai facut?cu demontat cu tot?
|
Quote:
|
mai usor de atat nici ca se putea,nu m-am gandit ca o sa fie asa usor,pacat ca nu am putut face si semnalizarile dar nu o sa ramana ele asa...
|
Mam gandit la o chestie,sa pun arcuri de vectra A pe espero meu,nu imi place deloc sta prea ridicata de fata si e instabila rau de tot la viteze mai mari,a mai pus cineva?Suspensie sport nu prea vreau pentru ca am avut o masina coborata la maxim si nu prea iti faci treaba cu ea,dar nici ridicata rau nu imi place vreau aproape de maximul lasata cat sa imi fac treaba cu ea.Stie cineva cum se regleaza farurile la espero ca nu pot sa le reglez si bat aiurea?
|
Salut,
Ai reusit sa faci si semnalele ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ar fi bine daca ai da grila jos, nu e greu de dat, sunt niste suruburi de scos. In felul asta ai avea mult mai mult spatiu de lucru ...
|
misto farurile , hai si cu un badboy :D !!!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning