![]() |
Re: Prezentati-va!
ms pentru urari,sa speram ca in curand va fi pe strazi
|
salut,
nume: adi masina: fiat punto, 1.2 8v, 2003 :oops: ocupatie: design & dtp |
bine ai venit....pune o poza cu fiatu:rolleyes:
|
momentan nu cred ca merita sa pun poze vlad_4tuning, pentru ca este 100% stock.
mai bine astept sfaturile / parerile voastre cu privire la "imbunatatiri". |
Salutare.
Nume: Cristi Masina: Audi S3 aproape stock (deocamdata) Ocupatie: programator Poze cu masina (ironic) nu am. 99% din timp e mult prea murdara ca sa-i fac poze (datorita locatiei sediului firmei :rolleyes2 ). |
Motor 1.8T, 210 CP, masina doar teoretic e quattro (si-n acte, si pe bord scrie mare si lat Quattro), practic n-are diferential Torsen (definitoriu pt quattro) ci Haldex. Dar e bine si asa, starturile de pe loc sunt glontz.
Intre noi fie vorba, am fost chiar dezamagit de Audi pt faza asta, ca prefera un nume doar pentru marketing, chiar daca dedesuptul numelui, nu ai ceea ce te astepti sa ai. Dar probabil e mai bine sa faca asa, decat sa se chinuie sa puna Torsen pe motoare transversale. :) Sau sa scrie Audi 4Motion :D :D :D Din pacate insa, Haldex-ul isi arata limitele la virajele in viteza, unde are un pronuntat efect subvirator. Cat despre chinuri, astept cu nerabdare iarna, si pana atunci, o noapte cu o ploaie serioasa, pt testari la Sala Sporturilor. |
ce.......te bate mamica daca strici cauciucurile? :P hai ca glumesc SUNA BINE ceea ce spui tu acolo. esti prieten cu bogdan? ce numere ai pe masina?
|
Blizz...Evo8 ???Frumos S3-ul daca e cel la care ma gandesc eu...Welcome ;)
|
Quote:
Cu Bogdan 85-SUN, da. De cand ne invarteam amandoi pe la Sala Sporturilor, iarna trecuta. Numerele sunt BN-02-XVN. Dar slabe sanse sa vezi masina prin oras, ca lucrez la capatul lumii, in Buna Ziua. Nici nu mai stiu cum arata strazile de prin centru :) |
welcome all
|
Nume:sineta
Porecla:blonda Masina:bmwsi Reno Thalia Ocupatia:studenta Hobbyurile:masinile,calatoriile |
Sineta
Wellcome! putine fete pe forum , cum spunea cineva eu prefer putini ! dar de calitate! Multa bafta la postat si daca ai nelamuriri .. just ask .. dont be shy OR rude ;) bine ai venit |
Bine ai venit SINETA printre noi, ce provenienta etnica ai? ca mi se pare interesant numele, poate imi spui si mie ce semnificatie are.
|
sunt romanca numele nu are nici o etnie
|
welcome:).....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning