![]() |
Re: TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009
Ceva frumos, un eveniment mult mai bine organizat dar intotdeauna e loc de mai bine.
|
driftingul a fost cel mai tare.bravo Hai & Kns .am fost la o secunda distanta de sansa sa ma plimb cu ei si am ratat-o si acum mor de ciuda:(
|
Va multumim inca o data tuturor ,imi pare rau ca nu am putut sa va luam la o plimbare pe toti cei care ati dorit dar , era imposibil sper sa intelegetzi merci .
|
pe mine puteai sa ma pui in portbagaj :D .
|
Foarte frumos, bravo HAI,KNS,Ono si tuturor celorlalti care s-au "dat" pe acolo.
|
una dintre cele mai frumoase masini a fost acel Cadillac
|
Felicitari tuturor organizatorilor si participantilor care au facut show.ul
Bravo si asteptam urmatorul cat mai curand.. Stie cineva cum pot intra in contact cu Gabi Tomescu?As vrea cateva poze de la show.. |
Vreau sa multumesc tuturor pentru aprecieri,deasemeni celor care ne-au sustinut si ajutat,sponsori,parteneri media si prieteni cu pasiune pentru motorsport si celor care ne-au aplaudat de pe margine fie ca au stat in ploaie sau vant, fie ca au suportat caldura si soarele arzator.
MULTUMESC DIN SUFLET INVITATILOR NOSTRI: HAI, KNS, GABI ONOFREI, fara de care nu ar fi avut sare si piper evenimentul, SI BINENTELES MULTUMIRI SPECIALE LUI GRATIAN PENTRU TOT SPRIJINUL. Vom tine seama de sugestiile pe care ni le-ati dat si cum tot patitu-i priceput............ NE VEDEM CURAND LA UN EVENIMENT AUTO LA IASI MULT MAI BINE ORGANIZAT. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
m-am bucurat foarte tare pentru roxana, asa cum a fost si la raliul iasiului cand am auzit de prima domnisorica participanta asa si acum.... mi-ar place sa avem cat mai multe participante :)
PS mumusel tare bolidul tau :) |
Pacat de functiile de siguranta ale masinii care au impedicat-o sa se dea da' latu' ... nu a putut "abuza" din plin de acei 343 de cai ... sau mai multi :(
|
La antrenemente masina s-a comportat impecabil, eu insumi fiind foarte multumit de ceea ce poate face.
Aceasta problema a aparut din cauza ca in parcajul in care s-a antrenat roax nu a fost loc de viteze mai mari de 40 km/h ca in parcajul de la ERA, explicatia constand in faptul ca generatia asta de m3 sau mai nou, decupleaza electronic DSC-ul dar pana la viteze de 40km/h; peste aceasta viteza daca exista un derapaj violent sitemul de cupleaza automat inapoi desi martorul din bord nu e de aceeasi parere. Solutia era scoaterea sigurantelor dsc-ului si dtc-ului nu din panoul fata(electronic), ci din panoul spate unde controleaza direct alimentarea electrica a calculatorului de stabilitate dinamica(abs,dtc,dsc). Problema e ca lucrurile astea le-am aflat dupa... |
Asadar, concluzia este ca un URSULET este solutia optima atunci cind vrei sa mergi de-a latu'.
|
Roxana , poate te imbarigi cu un ursulet , si atunci ai sa faci cu adevarat show :D ... oricum ... la inceput se invartea destul de bine masina ... dar ... cand intrai in derapaj si masina prindea viteza , se "inneca" si nu mai tragea .... oricum ... a fost foarte tare ! Felicitari la toata lumea !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning