![]() |
Re: Golf 1 - in progress
1 Attachment(s)
sa pun si pozele ku noila jante :D oz msw pe 15 cu 7j:D
|
or sa dea bine pe masina!:) dar le trebuie o reconditionare...
|
da logik o sa le fac tzipla....dar kand o sa imi iau si gume k astea sunt kam uzate alea kare imi plak mie 195/50/15 sau poate chiar pe 45 ....celelalte sunt mari si le vand sunt folosite cam 20 la suta le vand sunt 205/65/15
|
momentan nu mai e nimik de vazut.... dar va promit k in scurt timp o sa ramaneti wimiti de ce o sa vedeti :P nu stiu pe ce sa mai dau bani k momentan nici nu mai am :P am devenit somer..
|
6 Attachment(s)
salut stiu k nu am mai postat de cateva zile.....am fost cu "treburi" e timpu sa punem niste poze PS: masina inka nu are suspensia sport daia sta asa ridikata :D
|
e bn asa :D hai cu vopseaua si motoru
|
super! se vede ca se face treaba:D bafta!
|
cine are jante k astea sau kare stiti pe cineva care are dar cu 5-6j tot pe 15 sa ma anunte si pe mn k vreau sa fac un schimb sa dau 2 jante si sa iau altele cu 5 sau 6 j sa le pun pe fatza k da mai bn :D pana nu ma supar si ma apuk sa le reconditionez pastea ...cat despre masina...putin cate putin pana ajungem unde trebuie...usor usor k, graba strika treaba (scuzati de cacofonie :P)
|
pai pana ajungi unde trebuie...... mai dureaza... iti spun eu ce o sa faci tu la sfarsit dupa vreo 2 ani de reconditionat... ca vad ca ai inceput sa lucrezi mai intens la ea... dupa ce termini masina o sa gasesti altceva si asta o sa o bagi la vanzare pe bani multi initial, usor usor o sa lasi la pret pana o sa vina unu ca mine sa o cumpere sa o bage la cine stie ce curse.... iar altii copii mult mai mici decat tine or sa comenteze exact cum faci tu acum npe alte topicuri....
ORICE MASINA PUSA LA VANZARE.... noul proprietar face ce vrea din ea nu se uita la altii ca ar vrea sa o puna in muzeu si de fapt ei merg cu RATB |
de unde stii tu toate astea?
|
din experienta....
|
el este NOSTRADAMUS :)))
|
peste 3-4 ani o sa vin la tine,iti cumpar masina cu bani putini si o bag pe la cine stie ce curse..pregateste-te:twisted:
|
morcov..nu mai fii asa sigur in afirmatiile tale..si eu lucrez la un golf 1...si sunt convins ca o sami ia 2 ani sal fac...pentru ca mai am si alte probleme pe langa...dar la partea cu vandutul....sunt deja constient ca nu o sami iau nici jumatate din cat bag in el...si de asta...mam hotarat sa nul dau vreodata decat daca se intrunesc doua conditii...sami iau o masina super sport noua (nu spun marca :) ) si 2...sa o dau unui prieten care stiu ca are grija de ea....sau..o sa o pastrez daca imi permite situatia sa o bag la vtm..:)))))))))))))))
|
masina asta nu mai pleaka de la mine am vrut sa o dau de 2 ori inainte sa o fac dar dp ce o fac o sa ramana la mine chiar daka imi iau alta masina asta o sa ramana k nu imi iau bani nici pe tinichigerie daka e sa o dau :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning