![]() |
Re: Nissan GT-R
Pe 4tuning gasesti , sunt o gramda de maimute d astea :D
|
Super......intrebare....neavand messengerul tau te intreb....
De ce nu ti-ai luat pinioane cu dinti drepti?? |
Quote:
altceva nu exista |
1 Attachment(s)
Dinti drepti sau ''straight cut''....dar se pare ca nu exista pt tine asa ceva deocamdata
La asta ma refer....... |
Quote:
|
termenul corect este dogbox.
|
Nu ....termenul corect este '' straight cut dogbox'' ;)
@ George.....zgomotul este determinat si de distanta dintr-e dintii pinionului si multe alte chestii:D |
Salut Andrei si George
Sunt Tavi de la Ploiesti. Cand adunam si noi mai multe Nissan-uri sa facem ca un meeting :). Ar fi interesant...pana nu ninge. O zi buna |
Quote:
Si nu, zgomotul nu este determinat de distanta dintre dintii !! Tolerantele sunt la fel de exacte ca si la cutiile cu sincroane. Zgomotul vine de la forma suprafetelor care sunt in contact si de la suprafata lor. |
Quote:
Pune si tu niste poze cu bestia ta. GTR negru cu evacuare de titan !! |
Quote:
sa ma bag si eu in seama:) ai dreptate: dogbox-ul poate avea si pinioane normale, "helical". am vazut ptr R33, R34, Subaru si poate pentru alte masini Dogbox helical. Multi le fac combinate, 1,2,3 si 4 straight si restul helical. eu am mers in masina cu dog box si straight cut gears (NASCAR), si pot sa spun ca daca as avea finantele necesare as lua asa ceva, dar daca o mentii inca ptr street use nu m-as aventura. in general, "straight cut gear" e marsalierul la multe masini(sunetul de mers cu spatele e inconfundabil), binenteles ajutat de sincroane si tot intra mai greu. mult succes cu masina. |
Quote:
Quote:
hai si tu cu poze ca ma simt singurel pe aici:lol: Ref intalnire cred ca in ianuarie ar indicat - o sa avem mai mult motive sa ne strangem;) |
Quote:
Eu mi-am comandat cutie de viteze de la PPG si crede-ma ca stiu ce vorbesc cand spun de ''straight cut gears'' si stiu si ce inseamna dogbox.......nu inteleg de ce trebuie sa pari tu inteligent in fiecare caz, facandui pe altii de r%$#t???? Oricare dintr-e noi foloseste functia de search....ca doar de asta a fost inventat internetul...... In fine..... |
George,
Ai idee cum se incarca cheia la Nissan pentru ca imi apare eroare in bord ca nu are baterie cheia si am mers cu ea in contact vreo 3 zile si degeaba...ai patit asa ceva? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning