![]() |
Re: Xsara VTR
ashaaaaaaaaaa:shock:......despre asa ceva vb eu...8)
best xsara in ro fara comentariiiii! bafta multa in continuare;) |
mai am de mancat o paine pana acolo....dar este vreme bani sa fie:d
|
Foarte foarte tare arata masina ! Felicitari, abea astept sa o vad gata .
|
Ai niste jante belea... Doua cuvinte: MARI si LATE!
|
cunosc si eu senzatia:D ..
|
1 Attachment(s)
Super frumoasa masina si interesant proiect.
Intamplator am si eu tot un Xsara Coupe model 98, si m-ar interesa daca stii de unde pot cumpara sau cine imi poate face o prelungire bara ca cea din poza. Bafta cu proiectul |
posibil cei de la horgument tuning.ro sau am eu crissdesign arad?
|
sau se poate face ...vorbeste cu alexufo el se ocupa de masina mea si de lucrari in fibra...merci pt aprecieri
|
Quote:
DUB Style va fii :D ....joasa si lata ...aaaa am uitat sa precizez rotunda si clean :D |
noutatzi: masina a primit xenon si pe faza lunga 6000k plus capota finisata , data in spritzkit ,pregatita de vopsire.....mai avem de finisat haionul ......poze nu am facut ca nu am avut cu ce , s-a stricat aparatul foto....o sa incerc sa fac ceva poze azi...
|
Asa Ricko, bravo... Te misti rapid... Asteptam pozele!
|
2 Attachment(s)
..................
|
Frumos se lucreaza la CJ, felicitari arata mega bine, acum sa o si vopsesti ei aia e :-D
|
cred ca era mai bine daca nu faceai colturile alea la faruri.( parerea mea)
iar la haoin, vad niste gauri...sper ca vor fi acoperite tot cu fibra! arata in general bine, dar daca nu continui cu un kit pe masura ( bara f/s praguri....etc.) poate fi disproportionat look-ul la final. |
inca nu e gata ....la fatza mai trebuie rotunjite putin prelungirile, iar la haion...ce se vede este doar la stadiul de proiect inca, trebuie finisat pana aproape de vopsire iar apoi luat matrita dupa ce s'a facut pe haion ....ce este acum pe haion va fi luat jos pt ca este facut din fibra si foarte mult chit si este extrem de greu haionul ...la final va fi in totalitate din fibra
voi continua cu u kitt de bari si praguri ,insa deocamdata ...vreo 2 luni o sa fie doar capota si haionul ....greu cu finantele |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning