![]() |
Re: Dr. ZOZO painting
Quote:
|
Dupa parerea mea ar da bine pe masina mea, dar pe mine ma intereseaza pretul. Imi poti spune cam la ce pret ajunge ?
|
Quote:
|
sal dr. zozo. vrea sa stiu daca se poate pune suicide dors pe un jeep grand cheroke. ceva in gen rolls royce phantom....... daca se poate pune la garaju tau si un pret aprox.............ms
|
orice se poate face la mine daca ma cauti:)) pret la fata locului in functie de lucru si cerinte.
tel 0752358548 |
anul asta am lipsit de pe acest topic dar dr.zozo is back.
|
pe o laguna 2 ce crezi ca ar merge, trimite-mi niste poze
|
Salut ZoZo!
Sunt din cta si am un proaspat cumparat mobil,un 8800Luna.Defapt nu-i al meu e al unei prietene si ar vrea sa-i faci un custom paint ceva.... As vrea daca se poate un pret si daca ai fi de acord cu acesta lucrare,fiind foarte migaloasa si neavand loc destul pt ceva complex..... Astept raspunsul tau printr-un pm... |
bha cand voi fi maree u vreau sa imi pictezi masina :lol: ce misto lucrezi ...... :D:D:D:d succes...
|
salut.Dr Zozo :D
.am si eu o alfa romeo si as vrea sa ii dau o culoare ...nush ma gandeam la ceva rosu aprins dak gasesc perlat e si mai si sau un alb perlat si as vrea sa-i fac pe lateral ceva in genul unor tribale insa mar interesa doua cuvinte scrise in gen grafiti sau ceva cat mai deosebit acestea ar fi "Extreme Tuning" nush ink nuanta pana ma decid la culoarea masini.ce idee mi-ai da pt vopsea?e o alfa 156 ms mult |
sal dr zozo .am si eu o intrebare am vazut k te ocupi k painting si tuning.intrebarea mea ar fi si vopsesti masinile?am o alfa 156 si as vrea sai dau o culoare mai "speciala" ceva perlat ma gandesc la un alb perlat sau un rosu aprins perlat?ce zice se poate?si as mai vrea sai mai fac pe lateral k un fel de tribal ceva scris mai exact "EXTREME TUNING" k litere de genu grafiti sau ceva cat mai deosebit nu mam gandit ink la culoare depinde ce vopsea ii dau.imi poti zice dak se poate rezolva si un pret aproximativ sau final. ms dr zozo
|
nu mai e in RO ZOZO.....deci nu lucreaza.....
|
kk ms mult at miai putea recomanda pe altcineva dak cunosti care mar putea ajuta in "problema" asta ?
|
Cu parere de rau va anunt ca DR. ZOZO nu numai ca nu mai este in Romania , a plecat din lumea aceasta de tot ... RIP Zozo. :cry:
https://forum.4tuning.ro/86-oradea/248538-dr-zozo.html |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning