![]() |
Re: Cea mai puternica masina condusa de voi
Audi A8 , motor 4.2 TDI, 2007, autostrada soarelui, 280 km/h, depasit doar de Bentley Continental GT (avea peste 300)
|
Quote:
|
Cea mai puternica masina care am condus-o a fost fosta mea masina, un hyundai coupe de 2000 16v 102kw. Am mers cel mai tare pe autostrada cand veneam din spania cu 190 km/h .
|
Avea limitatorul scos... si crede`ma .... 280....
|
280 pe bord e posibil
|
cea mai puternica cu care am mers a fost a mea dar nu stiu puterea exacta - sper sa aflu in curand - oricum e mare
|
Quote:
|
Quote:
|
io nu inteleg cum 280 p autostrada soarelui cand mie la 200 mi se dezmembreaza masina la cat de prost e asfaltu
|
intereseaza-te si o sa imi dai dreptate. Audi A8 cu motor de 4.2 cu limitator scos... 280 maxim
|
da`i un search pe youtube... audi A8 4.2 TDI quattro ... si mai vb dupa aceea :)
|
Quote:
|
brothere ... cat poti sa suferi fratele meu? si eu mergeam 300 cu m5 acum 5 ani.... si merg si acum 300 cu rs4... si sunt altii care merg 300 cu masini cu care nu ai crede in viata ta ca se poate...ia exemplu MTJ caruia ii cad rotile si merge 300....si mai sunt masini care mergeau prin 2000-2001 cu 310....ca de exemplu rs4 lu boris , cel cu BYE la numar si tot nu se facea atata TAM-TAM....am inteles cu totii ca ai o masina frumoasa si tare....dar gata ajunge serios
|
Quote:
no comment |
iar nu intelegi...suferi prea tare aia e singura problema
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning