Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121728-4tuningtime-pitesti-9-10-euromall.html)

pikollo 11-05-09 00:33

Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall

Nu avem cum sa il uitam pe Nikola el a avut mare parte a legaturilor tinand cont ca el este fondatorul clubului . Din 2003 pana acuma tot a legat prieteni adevarate .

Sper ca ati avut distractie si noroc cu Dumneazeu pentru vremea frumoasa.

RLG tot respectul ... multe cauciucuri inainte ..

RLG spaima cauciucurilor :>

AlexGufy 11-05-09 00:33

Felicitari organizatorilor...
Felicitari organizatorilor...
Si sper ca pe viitor sa mai colaboram.....

Seb4speed 11-05-09 00:39

felicitari RLG vorba lui Pikolo "la mai multe cauciucuri inainte"

pikollo 11-05-09 00:40

Si app carcotasi care ziceau ca am furat masinile din MR poate inteleg si ei ca Fullspeed sa refacut si era clubul nostru cel vechi .

Pentru mine este ceva normal ca un om sa intre in clubul unde are majoritatea prietenilor si este din orasul lui.

Inainte sa fie un club de masini fullspeed este un club al prietenilor :>

Vlad_18RLG 11-05-09 00:43

Quote:

Originally Posted by pikollo (Post 2306548)
Nu avem cum sa il uitam pe Nikola el a avut mare parte a legaturilor tinand cont ca el este fondatorul clubului . Din 2003 pana acuma tot a legat prieteni adevarate .

Sper ca ati avut distractie si noroc cu Dumneazeu pentru vremea frumoasa.

RLG tot respectul ... multe cauciucuri inainte ..

RLG spaima cauciucurilor :>

aveti respectul meu pt buna organizare, asteptam de mult un asemenea eveniment. cat despre cauciucuri: sa fie haos!

R L G

Vlad_18RLG 11-05-09 00:45

Quote:

Originally Posted by Seb4speed (Post 2306552)
felicitari RGL vorba lui Pikolo "la mai multe cauciucuri inainte"

Cu cat mai multe cu atat mai bine!

R L G

KillerINC 11-05-09 00:48

Quote:

Originally Posted by pikollo (Post 2306554)
Si app carcotasi care ziceau ca am furat masinile din MR poate inteleg si ei ca Fullspeed sa refacut si era clubul nostru cel vechi .

Pentru mine este ceva normal ca un om sa intre in clubul unde are majoritatea prietenilor si este din orasul lui.

Inainte sa fie un club de masini fullspeed este un club al prietenilor :>

Valabil si pentru STREET 4 CARS, unde intr-adevar a ajuns doar una din masinile MR .....

Pikollo , inca o data FELICITARI , si multumim pentru sprijinul acordat tot weekendul !

p.s. da click pe poza cu street 4 cars de la semnatura mea , si o sa ai o surpriza placuta referitoare la performantele tale la car audio ;)

pikollo 11-05-09 00:57

da am vazut putin mai devreme .. iti multumesc

A fost primul concurs de acest gen . Tinand cont ca sistemult asta il am si de 3 ani pe masina :)

P.S la cat de aierian eram a ras DBX de mine 30 de min ca eu m-am dus cu statile la concurs la volum 2 din 8 dar asta e prostia doare si se pedepseste .

ReLLaXX 11-05-09 01:02

Nu bag mana in foc dar cred ca difuzoarele erau aproape de limite la tine. :-) Pozitia reglajului de gain pe amplificator nu e neaparat relevanta. Chiar si cu acel reglaj la minim, amplificatorul poate fi dus la maxim daca are semnal suficient de puternic la intrare, lucru pe care marea majoritate a playerelor mai recente il ofera.

Cine a ras 30 de minute de tine a cam ras degeaba. Dar oricum, cu prima ocazia sa ma tragi de maneca sa mai bagam o data urechile in ea. Cine stie, poate mai ai ceva decibeli ascunsi pe-acolo. ;)

Maxime felicitari....pentru tot!

Fabritzio 11-05-09 01:05

Tin sa multumesc echipei FullspeedRacing ca am fost acceptat in club....In special lui Nikola(akm e prin Africa:P)....Pikolo si cipriotii nostrii(Andreas&Mihalis) si absolut tuturor din echipa...a fost un Show pe cinste...Gagicile care au fost super-ok...:D...tuturor participantilor....in special Driftari(RLG` sparge tot)...si Publicului care a fost peste masura asteptarilor....la mai multe evenimente de genul acesta!!! Va multumim

pikollo 11-05-09 01:06

daca iti aduci tu aminte eu nu aveam la player legat . Aveam bass volum nu stiu cum .

Si am ars 2 stati si cel care mi le pune mi-a lasat mai in minim basu .

Poate ajung la suceava si incercam dinou .

Oricum nu stiu cat de mult pot sa urc

Ms oricum

ReLLaXX 11-05-09 01:09

Hmmm... Pai data viitoare hai sa ne facem timp 15 minute sa recapitulam instalatia. Poate o punem pe picioare. Numai sa nu uiti sa-mi spui! :-)

Vorba ta... Poate la Suceava. ;)

KillerINC 11-05-09 04:52

REPORTAJ ARGES TV (STIRI) - >>> http://argestv.ro/stiri_frumuseti_pe_patru_roti.html

Din cate stiu mai urmeaza un reportaj marti ... asteptam ...

KENZO 11-05-09 06:05

O lista cu castigatori se poate?

eddycdk 11-05-09 06:43

felicitari organizatorilor!
aveam nevoie de asa ceva la pitesti...
un real succes dupa parerea mea!
la cat mai multe astfel de evenimente!

All times are GMT +2. The time now is 18:57.

- Copyright 2026 4Tuning