![]() |
Re: E36 - 320 coupe
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze pentru reimprospatare...de data asta ceva mai profi...sper sa va placa
|
2 Attachment(s)
bmw vs Universal 665 :)):))
|
Le-ai pus fix pe cele care nu sunt incadrate bine:)))up pentru vanzarea masinii:)))
|
Wow... am luat acest linq cu masina de pe alt topic... si m-am uitat selectiv pe mai multe pagini ale acestuia si sincer se vede un progres enorm. Felicitari si sa stapanesti sanatos aceasta masina:)
Multa bafta |
Quote:
|
pe masina s-a montat eleronul zender....o sa revin cu ceva poze probabil mai pe seara.
am si eu o problema la geamul pe partea dreapta daca poate sa imi spuna si mie cineva care a mai intampinat problema asta...cand il ridic uneori urca putin si se da jos exact in pozitia care era....care ar putea fi cauza?intr-un final am sa desfac fata de usa si am sa ma uit dar cand o fi timp:P |
Quote:
|
salut emy, faza cu geamu , cand deschizi usa coboara 1 cm, si cand o inchizi urca 1 cm, nu e nimic defect, masinile coupe au siguranta asta la geamuri, e senzorul de comfort, nu trebuie sa te sperii, asa e la orice coupe, am uitat sati arat aseara la a mea .. numa bine;)
|
Quote:
|
Sal. Frumoasa pisy se vede k ai grija de ea. Bafta in continuare cu proiectul8)!
|
Quote:
|
Foarte frumoase pozele emy ! Masina este total diferita fata de cum o stiam eu ... !
Sunt curios cum arata si cu eleronul montat ! Bafta ! |
2 Attachment(s)
nus cine stie ce pozele sunt facute cu mobilul....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning