![]() |
Re: Meeting pentru posesorii de OPEL!!!
1 Attachment(s)
Lili, stii ca nu te pot lasa singura... :D
Eu am primit-o in 23 dec. |
Stii ca eu defapt il urmaream pe cel din fata mea? Ca doar eram in coloana! Dar pare ca masina mea le-a fost mai draga :-P (si a lui Daci)
|
so porti sanatos felicitarea eu inca astept sa vina:))
|
Sa speram ca ai scapat, ca a trecut luna cadourilor. Iar pe viitor: grabeste-te incet in limitele vitezei legale! :lol:
|
sigur nu asa am patit aproape in fiecare an mosul vine mai tirziu la mine dar sigur vine ca am fost baiat cuminte:)))
|
9 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de la Arad la care au fost invitati si prietenii nostri din Timisoara!
|
frumoase poze !
mai ales masina mea iasa in evidenta, in ultimu' rand ! PS: le vreau pe toate ! |
frumoase poze Lili! vad ca nu ai stat degeaba :)
|
Am mai spus-o si o repet: bravo, o intalnire ca la carte! :)
|
2 Attachment(s)
Dupa parerea mea o asemenea intalnire a mai fost atunci la Vinga, si tot Meeting Arad & Timisoara.
Sau din cauza ca a fost prima mea participare la intalnirile clubului, a ramas o amintire foarte placuta. Remember: |
Ovitzi.. pacat ca nu ai avut posibilitatea sa vii. Lili si atunci am fost multzi, dar nu ca si acuma :) a fost ceva de nedescris cand tot mai veneau masini. deja am fost vreo 20 si atunci or mai venit.. pfooai.. nice..
|
cred ca noi din TM, am umplut paharul ! :D:D
|
Da ai dreptate Brummy, chiar ca a fost o intalnire de nedescris. Imi inghetasera degetele facand poze, dar nu m-am oprit. H0rm0n la fel, cu stickerele!:lol:
Ma bucur ca ati venit cei din Timisolara. Multi? ... putini?... Dar buni!;) Cred ca totusi urmatoarele pot fi la fel, daca le anuntam din timp. Asa ca... pregatiti o parcare MARE pentru urmatoarea intalnire/ sedinta foto de la Timisoara! :lol: |
3 Attachment(s)
ma bag si io la intalnire ca e fain:D ma primiti?
|
darko, de intalnire puteai sa stii fara sa vrei ! nu ai avut chef.. recunoaste:evil::evil:
de mult era anuntata... si de primit, esti primit demult... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning