Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

CRyS` 09-12-06 17:11

Re: Intalniri Iasi!

Costel este tipu cu BC 29 TED!Era in urma lui dupa ce am trecut de semaforu de la Dacia Service!Am si pe film :D!

CRyS` 09-12-06 17:12

In seara asta se mai face ceva?Daca asa ne anuntzatzi si pe mine si Razvan....RZV!Sau iesim la un suc..film ceva?

Vladutzzz_sv 09-12-06 21:28

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 654175)

Va astept cu drag Vinerea viitoare la aceasi ora.... 8.30!

! :P

Ramane de acu in fiecare vineri la 8:30 si inca vreo una , 2 incognito in timpul saptamanii ? :)

vladutzz 10-12-06 02:38

votez vinerea seara 8.30

vladutzz 10-12-06 02:40

si daca tot se da double-posting...CRYS....foloseshte functzia edit..m`am saturat sa vad de 2-3 ori la rand mashina ta din semnatura/avatar:twisted:
nu mi`o lua`n nume de rau./..da` okii mei sufera

acid 10-12-06 11:00

Vinerea - 20:30 ! Ramane cum am stabilit. :D

bakal 10-12-06 11:02

Quote:

Originally Posted by vladutzz (Post 654846)
si daca tot se da double-posting...CRYS....foloseshte functzia edit..m`am saturat sa vad de 2-3 ori la rand mashina ta din semnatura/avatar:twisted:
nu mi`o lua`n nume de rau./..da` okii mei sufera

da fa-ti ma si tu semnatura asa. de libera expresie ai auzit? care sa ne fie noua trade-mark-ul daca nu masinile

mai usor cu comenteriile

CRyS` 10-12-06 12:16

Imi era greu Vlad...ca am eu folosesc functia QUICK REPLY! :P

Gata cu OFF`UL!

DISEARA CE FACEM?

slip 10-12-06 12:18

diseara... nu cred k iese mare lucru.. dar ne putem vedea la o cafea..ceva a? bun asa??
nu prea sta lumea .. iti dai seama..duminica seara... oboseala.. plictis..frig.. maine servici :(((( deci.. daca venim.. nu stam mult :lol:

v-am salutat

vladutzz 11-12-06 14:19

Quote:

Originally Posted by JUST_DO_IT
cu taximetristi e crima!nu toti ce e drept sunt unii super.chiar cedeaza si prioritatea....ma lasat sa trec.. :shock: ...am si prieteni la taxii jos palaria....dar orice padure are si uscaturi.....si mama ce am tras-o!!!!!!!!!!!
acu x ani elev la liceu clasa a 10-a eram pe trecerea de la biblioteca eminescu 8) spre rapa galbena pe pacurari,cam pe la jumate,a venit un taxi din copou cu viteza si in curba i s-a deschis o portiera care m-a lovit fix in spate, :? proiectandu-ma pe masina unui sofer nevinovat la semafor.....urmarea?o saptamana spitalizare,contuzii barbie,zgarieturi,taieturi,durere.. :cry: ...... :cry: ....... .......
:( unii taximetristi dauneaza grav sanatatii!!!!!! :(

MINTI DE`NGHEATZA APELE cu o nerusinare de nedescris !!!!!!! ;)

SEMAFOARELE de la BCU sunt montate de 2-3 ani incoace...asha ca..te rog reformuleaza povestea..poate o sa te creada cineva :evil:

>edit de pe forumu Amc Iasi

pt JUST DO IT... ma risc la o avertizare:rolleyes2
oameni buni...intrati si cititi !!
am o replica.... "ei cum,p*#a??"

JUST-DO-IT 11-12-06 15:00

fals vladutzz daca nu stii nu te baga,stii ca am avut probleme cu spatele 2 ani dupa aia?nu stii ....ca era semmafor sau nu... ideea era ca ala statea dc nu stiu,daca ajungeam sub o masina mergand nu stiu daca mai stateam acu de vb cu tine.....hei man eram clasa a 10!aveam cred 16 -17 ani daca nu gresesc........deci acu 10 ani.....la faza cu semaforul ai dreptate......imi amintesc ca sunt puse destul de recent..eram cat pe ce sa ajung sub cutit.....norocu meu ca nu s-a rupt de tot o bucata de vertebra,de la coloana...s-a fisurat doar.......

CRyS` 11-12-06 15:24

Va rog frumos I N C E T A T Z I!

Voi apela la AVERTISMENTE SI BANARI pt CEI CE MAI FAC OFF TOPIC!!!

acid 11-12-06 18:39

vineri nu vin.. e ziua madrei mele. face 18 ani :D. poate veniti si voi sa-i cantati un La multi ani din claxoane. glumesc. have fun !

CRyS` 11-12-06 18:47

Se face...La Multzi Ani De pe acuma!

bakal 11-12-06 19:29

hai ca el are scuza, dar sa dea dreacu' daca mai lipseste careva vineri.

All times are GMT +2. The time now is 06:30.

- Copyright 2026 4Tuning