![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Costel este tipu cu BC 29 TED!Era in urma lui dupa ce am trecut de semaforu de la Dacia Service!Am si pe film :D!
|
In seara asta se mai face ceva?Daca asa ne anuntzatzi si pe mine si Razvan....RZV!Sau iesim la un suc..film ceva?
|
Quote:
Ramane de acu in fiecare vineri la 8:30 si inca vreo una , 2 incognito in timpul saptamanii ? :) |
votez vinerea seara 8.30
|
si daca tot se da double-posting...CRYS....foloseshte functzia edit..m`am saturat sa vad de 2-3 ori la rand mashina ta din semnatura/avatar:twisted:
nu mi`o lua`n nume de rau./..da` okii mei sufera |
Vinerea - 20:30 ! Ramane cum am stabilit. :D
|
Quote:
mai usor cu comenteriile |
Imi era greu Vlad...ca am eu folosesc functia QUICK REPLY! :P
Gata cu OFF`UL! DISEARA CE FACEM? |
diseara... nu cred k iese mare lucru.. dar ne putem vedea la o cafea..ceva a? bun asa??
nu prea sta lumea .. iti dai seama..duminica seara... oboseala.. plictis..frig.. maine servici :(((( deci.. daca venim.. nu stam mult :lol: v-am salutat |
Quote:
MINTI DE`NGHEATZA APELE cu o nerusinare de nedescris !!!!!!! ;) SEMAFOARELE de la BCU sunt montate de 2-3 ani incoace...asha ca..te rog reformuleaza povestea..poate o sa te creada cineva :evil: >edit de pe forumu Amc Iasi pt JUST DO IT... ma risc la o avertizare:rolleyes2 oameni buni...intrati si cititi !! am o replica.... "ei cum,p*#a??" |
fals vladutzz daca nu stii nu te baga,stii ca am avut probleme cu spatele 2 ani dupa aia?nu stii ....ca era semmafor sau nu... ideea era ca ala statea dc nu stiu,daca ajungeam sub o masina mergand nu stiu daca mai stateam acu de vb cu tine.....hei man eram clasa a 10!aveam cred 16 -17 ani daca nu gresesc........deci acu 10 ani.....la faza cu semaforul ai dreptate......imi amintesc ca sunt puse destul de recent..eram cat pe ce sa ajung sub cutit.....norocu meu ca nu s-a rupt de tot o bucata de vertebra,de la coloana...s-a fisurat doar.......
|
Va rog frumos I N C E T A T Z I!
Voi apela la AVERTISMENTE SI BANARI pt CEI CE MAI FAC OFF TOPIC!!! |
vineri nu vin.. e ziua madrei mele. face 18 ani :D. poate veniti si voi sa-i cantati un La multi ani din claxoane. glumesc. have fun !
|
Se face...La Multzi Ani De pe acuma!
|
hai ca el are scuza, dar sa dea dreacu' daca mai lipseste careva vineri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning