![]() |
bafta ! :wink:
|
Mancav-ar tata de baieti periculosi :lol:
Vorbim deseara, fata-n fata, mai multe, da? |
gabi mergem cu masina sai speriem putin? :D dak tot se cearta ei ii luam la o tura pe amindoi in spate sa sembratiseze :) il bagam si pe ci=cinca in spate sa faca atmosfera.
...si sa nu beau io o bere .... neeaaahhh hai cu berea laso draq de masina. |
Mergem ma si cu masina... da' pe Ci-Cinca nu-l luam :P
|
Ba mai bine il luati si pe Ci-cinca .... ca a invatat niste sc-screciuri noi :lol:
Gabi daca vrei poti sa o iei si pe NN-NN-Natalia :lol: :peace: |
baietzi.... vesti proaste... totzi cei care au fost la raliu pe 29 sa fie maine, joi, 08.07.2004 la ora 15.00
ar fii bine sa venitzi!!!daca nu e mai rau! |
:( unde Cecillia.. La Politzie? :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: daca da.. avetzi grija ce semnatzi.. e de rau.. :(
|
Re:
Quote:
|
Mah unde sa se duca???????????
La politzie??????asta e prostie curata!!!!!cum dreaq sa te duci la politzie....sa le spui da` domne ete shi io am fost la raliu......!!!!!???? :? :? :? :? :? :? :? :? moama..... :? :? :? :? :? :? :? :? sa itzi dea aia amenda asha dea`n p00lea cand ei nici nu te-or fi vazut...... :? :? :? :? :? ............mai bbine ma abtzin dreaq de la comentarii!!!...................... :? :? :? :? :? :? |
Re:
Quote:
|
Munty la care mesaj te referi? :?:
|
Re:
Quote:
cecilia a scris: baietzi.... vesti proaste... totzi cei care au fost la raliu pe 29 sa fie maine, joi, 08.07.2004 la ora 15.00 ar fii bine sa venitzi!!!daca nu e mai rau! |
AAAAA!!!! da mah!!! Sa stii ca,cam ai dreptate!!!!cine shtie..........
Prima dataa am crezut ca te referi la al meu........dar dupa aia mi-am dat shi io seama :P :P :P :P :P (Coiotu is rupt de somn!) :P :P :P |
Re:
Quote:
|
oky munty................. :P somn ushor.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning