Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Curse ilegale (topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1199-curse-ilegale-topic-inchis.html)

Al3xius 07-07-04 11:46

bafta ! :wink:

Gabi 07-07-04 13:17

Mancav-ar tata de baieti periculosi :lol:

Vorbim deseara, fata-n fata, mai multe, da?

gabi mergem cu masina sai speriem putin? :D dak tot se cearta ei ii luam la o tura pe amindoi in spate sa sembratiseze :) il bagam si pe ci=cinca in spate sa faca atmosfera.
...si sa nu beau io o bere .... neeaaahhh hai cu berea laso draq de masina.

Gabi 07-07-04 13:46

Mergem ma si cu masina... da' pe Ci-Cinca nu-l luam :P

g-spott 07-07-04 17:04

Ba mai bine il luati si pe Ci-cinca .... ca a invatat niste sc-screciuri noi :lol:

Gabi daca vrei poti sa o iei si pe NN-NN-Natalia :lol:

:peace:

cecilia 07-07-04 22:15

baietzi.... vesti proaste... totzi cei care au fost la raliu pe 29 sa fie maine, joi, 08.07.2004 la ora 15.00
ar fii bine sa venitzi!!!daca nu e mai rau!

BoSsuL3TZ 07-07-04 22:41

:( unde Cecillia.. La Politzie? :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: daca da.. avetzi grija ce semnatzi.. e de rau.. :(

munty 07-07-04 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cecilia\"
baietzi.... vesti proaste... totzi cei care au fost la raliu pe 29 sa fie maine, joi, 08.07.2004 la ora 15.00

Poate pe cei care i-a chemat !! Nu te duci asa aiurea acolo chiar daca ai fost la raliu...!!

COIOTU` JR. 08-07-04 00:47

Mah unde sa se duca???????????
La politzie??????asta e prostie curata!!!!!cum dreaq sa te duci la politzie....sa le spui da` domne ete shi io am fost la raliu......!!!!!???? :? :? :? :? :? :? :? :? moama..... :? :? :? :? :? :? :? :? sa itzi dea aia amenda asha dea`n p00lea cand ei nici nu te-or fi vazut...... :? :? :? :? :?
............mai bbine ma abtzin dreaq de la comentarii!!!...................... :? :? :? :? :? :?

munty 08-07-04 00:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COIOTU` JR.\"
Mah unde sa se duca???????????
La politzie??????asta e prostie curata!!!!!cum dreaq sa te duci la politzie....sa le spui da` domne ete shi io am fost la raliu......!!!!!???? :? :? :? :? :? :? :? :? moama..... :? :? :? :? :? :? :? :? sa itzi dea aia amenda asha dea`n p00lea cand ei nici nu te-or fi vazut...... :? :? :? :? :?
............mai bbine ma abtzin dreaq de la comentarii!!!...................... :? :? :? :? :? :?

:D Heh ... mesajul cu dusul la politie parca ar fi scris de un gabor :))))))))))))))))))))))

COIOTU` JR. 08-07-04 01:04

Munty la care mesaj te referi? :?:

munty 08-07-04 01:13

Re:

Quote:

Munty la care mesaj te referi? :?:

La asta:

cecilia a scris:

COIOTU` JR. 08-07-04 01:16

AAAAA!!!! da mah!!! Sa stii ca,cam ai dreptate!!!!cine shtie..........
Prima dataa am crezut ca te referi la al meu........dar dupa aia mi-am dat shi io seama :P :P :P :P :P (Coiotu is rupt de somn!) :P :P :P

munty 08-07-04 01:26

Re:

Quote:

AAAAA!!!! da mah!!! Sa stii ca,cam ai dreptate!!!!cine shtie..........
Prima dataa am crezut ca te referi la al meu........dar dupa aia mi-am dat shi io seama :P :P :P :P :P (Coiotu is rupt de somn!) :P :P :P

Si eu sunt rupt de somn...am mai fost si la strand !!! asa ca o sa ma culc si mai citesc si maine dimineatza la mesaje :)

COIOTU` JR. 08-07-04 01:38

oky munty................. :P somn ushor.....

All times are GMT +2. The time now is 09:56.

- Copyright 2026 4Tuning