![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
nu exista folie omologata pe fata. Scrie si in decret. Ce zic astia la folii e asa pe proprie raspundere.Eu am de 8 luni folii cu 5% transparenta spate si fata vreo 70 nici nu mai stiu dar nu s-a luat nimeni. A fost unu ce mi-a cerut omologare dar l-am indrumat catre abtibildere de pe spate OMOLOGAT RAR :)) .
|
3 Attachment(s)
in cluj am fost azi pe la firma si am vazut pe fata sunt omologate pe 75% si am intrebat si pe directoru de la rar cluj a spus ca 75% sunt acceptate fara probleme si apoi daca tot am semnu omologat rar si pe fata si pe spate mi sa spus sa nu ma stresez
rogan da a ta da in mov sau mi se pare mie?!!... ce imi plac gentile alea la nebunie am gasit si eu de la un prieten o pereche de genti bmw de la momo pe 17 si ma chinui cu finantele acuma |
denumirea culorii mele este madeira schwarz, si da da un pic inspre mov, dar doar in culoarea soarelui si cand e foarte curata :D;) bmwna iti zic eu ca pe fata exista folii omologate si au transparenta 71%, dar ca sa va faceti o idee geamurile din fabrica vin cu transparenta 73% :)))) asa ca mare diferenta nu e:lol:))))))))) nu prea se merita sa pui dar uneoir fac o tenta mai inchisa care chiar dau bine... de exemplu eu cu 50%, noaptea nu se vede nimic in masina :D;) si asa imi place eu am hartii de omologare si pt fata si pt spate si pt luneta 8)
|
ma o parere la gentile alea se poate... ce ziceti ar da bine?
|
sunt foarte frumoase jantele :D cat vrea baiatu ala pe ele? depinde cat cere pt ca n-ar merita mai mult de 400 euro cu cauciucuri cu tot ;)8)
am inebunit in seara asta, am condus un 2.5 in seara asta m-am indragostit, gata fac tot ce pot ca sa-mi pun 2.5 :D;) :lol::lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoase jantele!! Cati bani sunt??
|
cand le-am luat eu adik in August 2008 ma dat pe ele 30 de milioane cu tot cu cauciucuri si prezoane :D dar dak te intereseaza eu vreau sa le dau... :D insa nu stiu ce sa-mi iau dupa :x:x:x
|
Ia-ti motorsport.
|
am vazut multe modele, dar nush unde pot gasi... imi plac mai multe modele, cele de m3 in stea, cele bmw asemantoare cu bbs rs care imi plac cel mai mult si diferite modele...:lol:
|
3 Attachment(s)
poze de la intalnirea e36 ... o mica parte :D sper sa va placa:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning