![]() |
Re: SuperNova de Brasov
Quote:
|
Quote:
|
u ai taiate arcurile? si daca da cam cate spire:D
|
or iesit super faine farurile si eu vreau sa mi le fac tre sa am unpik de vreme sa se si uste sa le pot pune:D
|
@angorik
2 pe faţă -60 mm 2 pe spate -45 mm amortizoare īntărite @CJ89TDR grijă mare să nu spargi sticla, cānd o desfaci. |
pai eu vreu sa imi si schimb sticlele ca am niste ciobituri nu ii gaura da ii ciobit si nu imi place cum arata si am zis ca o sa le si vopsesc ma descurc la desfacut ca si proiectoarele tot din bucati le-am facut o sticla de pe unu o oglinda de pe altu si tot asa:D dar acuma is ok
|
ai dat cu ceva vopsea speciala sau nu ?
|
imi spui si mie cum ii cu intaritu as de amortizoare ce se face la ele?
|
Puteai sa scrii tot intr-un singur post, nu sa faci trei unul dupa altul !
Le-am facut cu un spray cu vopsea de calitate, iar inainte am aplicat un strat de filler Amortizoarele sunt modificate de cineva cu multi ani de experienta in asa ceva, in principiu se taie carcasa la strung, se da filet sus, se face un capac filetat pentru a fi demontabil amortizorul, alta garnitura dintr-un cauciuc mai bun, se face ceva pe la supape, se regleaza duritatea in mod separat comprimare si decomprimare, iar uleiul se schimba cu unul hiraulic, se pot si scurta, etc. |
nu stii cumva cu ce solutie se sterge potocaliul de la stopurile spate de nova? vreau sa fie transparente ca si la marsalier si sa pun becuri portocalii...multumesc...masina ta arata foarte bine...felicitari...merita toate laudele...
|
Nu se poate sterge
|
Quote:
Jante cand primeste masina? Ai asa ceva in plan? |
probabil in vara asta... dar oricum nu e graba
|
7 Attachment(s)
fata coborata inca 2cm (acum e lasata maxim pe fata, -8 cm)
eliminat butuc deschidere haion lampa ceata vopsita cu negru+lac |
Pe spate mai umbli? Sau o lasi asa? Niste jante pe 14 cu buza ii lipsesc, dar presupun ca sunt in planurile de viitor:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning