![]() |
bun ii si la noi ... stai sa vina baietii de pe unde is dusi si vedem ce facem!
|
da mah, dar chiar daca s-a marit pista su se compara cu cea de la Arad. nu merita sa dai nu stiu cati bani aici la noi, cand poti sa dai banii pe o pista kalumea
|
Re:
poate imi aduci si mie compul ala azi ca la tel vad ca nu te mai prind,se simte cineva cu vre-o musca pe caciula?
|
Re:
aseara un ducati si un subaru la semafor,ce credetzi ca a iesit?eu am pariat pe subaru si nu am pierdut:)
|
sebi{ poate poti sa-mi aduci GT2 azi, plzzzzz
|
:o immmm ... deci divertisment ...
Vede berbecu o mioara tanara frumoasa buna ... lana moale lunga ... intelegeti ... si o ia la goana dupa ea sa o f...a. oaia fuge si BEEEEEEEEE BEEEEEEEEEE (tare) o prinde asta ... o tine bine ... o aseaza in pozitie ... oaia Beee ... Beee (mai moale asa) se opinteste gagiu asa cu forta si io baga ... oaia ... Ihm Be! (dezamagita) |
Un bărbat poate să-şi bată nevasta cu o curea de piele, dacă lăţimea acesteia este sub 5 cm; el poate folosi o curea mai lată dacă soţia îi acordă permisiunea.
(Los Angeles) E interzis să pui o capcană pentru şoareci fără să ai permis de vânătoare. (California) Bărbatul are dreptul să-şi bată soţia, dar numai o dată pe lună. (Arkansas) Legea pedepseşte aspru existenţa a două vibratoare în aceeaşi casă. (Arizona) |
Re:
ce zic jamaicani cind li se termina iarba?
\"ce p..a mea e cu muzica asta?\" |
akimoto, inteleg ca le ai cu Preludiul? :twisted:
http://www.streetracing.ro/php/index...view&ANN_id=34 |
faina prezentare :twisted: :twisted: :twisted: :peace:
|
Corse, aia nu e reclama mascata la Pirelli ?
''Power is nothing whitout control ! '' :P |
da, este de la Pirelli, dar eu nu am luat-o ca o reclama, am luat-o ca o vorba care este foarte adevarata.
sa lasam Pireli la o parte si sa ne spui cum stam cu tricourile? :lol: :roll: :wink: |
re Speedy5,ai mai facut ceva cu tricourile alea :?: :lol: :wink: :roll:
|
ia uite cine a venit!!! hmmm ...
|
da, dar fata si-o arata dupa 15 sep, asa o zis. eu zic sa-i facem o primire cum se cuvine, adica cu bate si caramizi si care vrea cu cagule, ca ne-a amanat toata vara cu tricourile. :wink: :wink: :lol: :lol: :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning